Verdenscruise

Førsteklasses verdensreise med Seabourn

En ensom, rød paraply på den vakre stranden på en bitteliten øy i Sør Ari-atollen på Maldivene

Å reise på verdenscruise gir deg mulighet til å oppleve, se og smake på mye spennende. Skipet for reisen er Seabourn Sojourn, som tilbyr en sofistikert all Inclusive-opplevelse med en høy grad av finesse og eleganse.

Og er det ikke ekstra deilig at du også om bord vil kunne smake deg gjennom verden? Hva med nybakt pizza, lekre salater eller en spesialkomponert Napa Burger på bassengdekket? Så klart kan du også meske deg i prisbelønte Thomas Kellers menyer på The Colonnade, The Grill eller The Restaurant.

Kom tett på de mest fantastiske havner verden om, mens du får krysset av verdensarvsteder og underverk på din personlige 'bucket list'.

 1. 129 netter63 havner
  Seabourn Logo2016 Black

  Verdenscruise

  Los AngelesHonolulu (Oahu)Nawiliwili (Kauai)Bora BoraHuahinePapeete (Tahiti)RaiateaInternasjonal datolinjeSuvaNdravuni IslandMystery IslandLifouBay of IslandAucklandWellingtonKaikouraAkaroaDunedinObanFiordland National ParkNelsonSydneyMelbourneHobartPortlandPenneshaw (Kangaroo Island)AdelaideBusseltonPerthExmouthBroomeKuri BayScenic CruisingDarwinLembarBenoaPink BeachUJUNG PADANGPuerto PrincesaHong KongKaohsiungHualienIshigakiScenic CruisingAmamiTakamatsuBeppuScenic CruisingBusanKanazawaAkitaAomoriMiyakoYokohama (Tokyo)HitachinakaSendaiHakodateKushiroInternasjonal datolinjeKodiakGlacier BaySitkaKlawockPrince RupertCanadian Inside PassageVancouver

  1 avgang

  879.429,-

Seabourn har mindre skip som legger til i havner der andre skip ikke kommer til. Om bord er det nesten like mange ansatte som gjester, dette er cruise i luksusklassen - og det føles som å være på en privat yacht.

Verdenscruiset tar deg fra Nord-Amerika over Stillehavet til New Zealand og Australia, via Sørøst-Asia og Maldivene til Midtøsten og Middelhavet.