Queen Victoria


  • Tonnasje: 90.000
  • Lengde: 293 meter
  • Passasjerkapasitet: 1.990 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 981
  • Byggår/renovert: 2007/2017
  • Registreringsland: Bermuda
 
Finn & bestill cruise med Queen Victoria her.


Queen Victoria, også kjent som QV, er søster til Queen Elizabeth. Skipet er maritimt og elegant, innredet i Cunards tradisjonelle stil med marmor og trepaneler. Det er høyt under taket og atmosfæren er luftig.

Ved ombordstigning møtes man av den storslagne trappen og de flotte kunstverkene i Grand Lobby. Skipet har 12 dekk som innbyr til aktivitet, avslapning, revitalisering og opplevelser. Er man interessert i Cunards historie kan man besøke The Book Shop og Cunardia. Sistnevnte er en unik utstilling med gjenstander fra og historie om Cunards skip, og her kan man blant annet finne Queen Marys loggbok. I The Book Shop selges maritim litteratur, postkort og samleobjekter. Ønsker man å handle merker som Harrods, Hermés eller H. Stern, da er Royal Arcade stedet.

Sportsentusiaster kan spille tennis, teste golfsvingen eller lære kunsten å fekte. Biblioteket har mer en 6.000 titler, og i The Cunard Book Club kan man diskutere litteratur med sine medpassasjerer. På kveldene arrangeres det Masquerade Ball, Royal Night Theme Ball og Black & White Ball med dans og storband i Queens Room. Man kan også lene seg tilbake og nyte god jazzmusikk i Chart Room, nyte pianospill i The Commodore Club, eller oppleve et av de påkostede showene i Royal Court Theatre.
 

Kleskoder om bord på Cunards skip

På kveldstid kler gjestene seg litt opp, og på de kveldene (1-2 dager i uken) er det gjerne vanlig med mørk dress eller smoking.

Les mer om Cunards kleskoder her (april 2018).


Ofte stilte spørsmål og svar om Cunards kleskoder (april 2018).

 

Queen Victoria renovert i 2017

Queen Victoria ble renovert i perioden 5. mai - 4. juni 2017. Skipet har blant annet fått 43 Britiannia Club Balcony-lugarer, ny Britannia Restaurant, 30 nye Britannia Balcony-lugarer og innvendige lugarer. Les om Cunards suitekonsept ("Grills") her. Her får du en sniktitt på Queen Victoria etter renoveringen:Les om renoveringen her (PDF).

Spørsmål & svar om Queen Victorias renovering (PDF).

Se dekksplan for Queen Victoria her (juni 2017 - mars 2018).

Les om Cunards suitekonsept ("Grills") her.


E-katalog for mars 2018-des 19

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive