Oslos første og største FØLG MED FOR DATO FOR NESTE MESSE

Cruisemessen.no

Arrangør: Cruise.no

Cruise.no er noe utenom det vanlige, og det er vi stolte av. Våre erfarne cruisespesialister er godt over gjennomsnittet glade i cruise og skreddersyr cruiseferier for den kvalitetsbevisste reisende.

cruise.no kan du enkelt bestille din cruiseferie selv, men vi har også troen på god, gammeldags kundeservice der ekte mennesker tar telefonen og håndplukker cruiset som passer for akkurat deg. Hos oss får personlig service i alle ledd, både før, under og etter reisen.

Les mer om Cruise.no

Gruppecruise og elvecruise - Escape

Escape Travel er velkjent for sine gruppeturer med reiseleder både på hav og elv. Men de kan også bistå med individuelle elvecruise.

Du møter ekspertene på stand under Cruisemessen.no, så kom gjerne forberedt med spørsmål og ønsker. De kan tilpasse turer, uansett hvor i verden du vil reise.

Les mer hos Escape Travel

🟠 Reise alene, men sammen med andre:

Carpe Diem

Carpe Diem er skapt for reiselystne som foretrekker å utforske verden i godt selskap. Enten du er singel eller har en partner som kanskje ikke kan eller ønsker å reise, er du hjertelig velkommen.

Her tar dedikerte reiseledere seg av det praktiske, slik at du bare kan nyte reisen. Og det høye antallet returnerende gjester på Carpe Diem-turene vitner om en unik atmosfære. Tidligere gjester har sagt at det føles som å utforske verden med nye venner.

Med et bredt spekter av reiseopplevelser, inkludert til havs og på elver, tilbyr Carpe Diem et mangfoldig utvalg til fantastiske reisemål.

Les mer om Carpe Diem

Spørsmål og svar om Cruisemessen.no

Her er alt du trenger å vite om Cruisemessen.no i kortversjon.