Oslos første og største cruisemesse 18. mars 2024 kl 15:30-19:30 på Det Norske Teatret

Cruisemessen.no

Mann med hatt står ved rekka og ser på solnedgang

Billetter til halv pris!

Cruisemessen.no

Hvor: Det Norske Teatret, Oslo
Når:
Mandag 18. mars, kl. 15.30-19.30
Inngang:
Kun få billetter igjen (pris kr 100)

Endelig! En messe dedikert til cruise i Oslo. Jammen på tide, eller hva?!

Vi i Cruise.no, sammen med Escape Travel, ønsker å skape en dag som gir deg muligheten til å bli bedre kjent med reiser på hav og elv.

Her blir det god cruise-prat, presentasjoner og selvsagt kan du møte noen av våre (og verdens) beste rederier på stand. I tillegg blir det så klart eksklusive messetilbud og spennende overraskelser.

Program

På scenen i Bikuben:

16.00 – Velkommen! Introduksjon ved Cruise.no, Escape Travel og Carpe Diem
16.20 – CRUISE: Oceania Cruises
16.40 – CRUISE: Silversea
17.00 – CRUISE: NCL - Norwegian Cruise Line
17.20 – CRUISE: Azamara
17.40 – CRUISE: Royal Caribbean
18.00 – Grand Voyages - Verdenscruise
18.20 – ELVECRUISE: AmaWaterways
18.40 – CRUISE: MSC Cruises
19.00 – CRUISE: Celebrity Cruises
19.30 – Gavetrekning

På scenen i Spegelsalen:

16.20 – CRUISE: HX - Hurtigruten Expedtion
16.40 – ELVECRUISE: Lüftner Cruises
17.00 – ELVECRUISE: Riverside Luxury Cruises
17.20 – ELVECRUISE: VIVA Cruises
17.40 – Eksotiske elvecruise
18.20 – CRUISE: SeaDream Yacht Club
18.20 – CRUISE: Explora Journeys
18.40 – ELVECRUISE: CroisiEurope
19.00 – CRUISE: Ponant

Tema for foredragene kommer.

Arrangør: Cruise.no

Cruise.no er noe utenom det vanlige, og det er vi stolte av. Våre erfarne cruisespesialister er godt over gjennomsnittet glade i cruise og skreddersyr cruiseferier for den kvalitetsbevisste reisende.

cruise.no kan du enkelt bestille din cruiseferie selv, men vi har også troen på god, gammeldags kundeservice der ekte mennesker tar telefonen og håndplukker cruiset som passer for akkurat deg. Hos oss får personlig service i alle ledd, både før, under og etter reisen.

Les mer om Cruise.no

🤝 Les mer om våre samarbeidspartnere:

Cruiserederiene

Azamara

Med mottoet ''Destination celebration'' er Azamara en pålitelig favoritt som legger stor vekt på reisemålet. Ved å tilbringe lengre tid i havn får du mer tid til å utforske selv eller delta på spesialdesignede utflukter. På ruter som tillater det, blir skipet liggende over natten, slik at du kan nyte det lokale nattelivet.

Noe av det gjestene setter mest pris på er den "hjemmekoselige" følelsen og den personlige servicen om bord.

Les mer om Azamara

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er kjent for førsteklasses kjøkken, høyt servicenivå og elegante skip.

Rederiet appellerer til voksne som verdsetter kvalitet, avslappet luksus og spennende reiseruter til over 300 reisemål. Menyene om bord er utviklet av Michelin-stjernekokker, og rederiet har mottatt 4 stjerner i 'Forbes Travel Guide'.

De tilbyr også fantastiske ekspedisjonscruise på Galápagosøyene.

Les mer om Celebrity Cruises

MSC Cruises

På et MSC-skip skal det godt gjøres å kjede seg! Rederiet er kjent for å ha skip fullpakket med opplevelser – for folk i alle aldre. Her trives både familier, par og enslige.

Rederiet har flotte ruter over hele verden, og er spesielt populære i Middelhavet, Nord-Europa, Karibien, Sør-Afrika og Sør-Amerika, samt at de tilbyr prisgunstige verdenscruise.

For de som ønsker en ekstraordinær oppgradering, gir MSC Yacht Club-konseptet følelsen av å være på et mindre skip samtidig som man har tilgang til alle fasiliteter.

Les mer om MSC Cruises

Norwegian Cruise Line

Hos NCL finner du prisvinnende skip og en avslappet atmosfære, ideelt for de som verdsetter frihet og fleksibilitet på ferie.

Rederiet er perfekt for par, soloreisende og større grupper som ønsker kulinariske opplevelser med fleksible spisetider, strålende underholdning og spennende aktiviteter.

I suitekonseptet The Haven har dere tilgang til alt skipet har å by på, men får et eget luksuriøst område og eksklusivt soldekk, samt kan nyte 24-timers personlig butlerservice og concierge.

Les mer om Norwegian Cruise Line

Oceania Cruises

Oceania er nesten uslåelige når det gjelder premiumcruise, og en reise med Oceania kan imponere selv erfarne cruisere. Rederiet ble grunnlagt i 2002, og er dermed et av de nyeste og moderne rederiene.

Skipene utmerker seg med sin eleganse, og deres moderate størrelse gjør dem like komfortable på de åpne verdenshavene som i avsidesliggende viker som vanligvis kun er tilgjengelige for private småbåter.

Les mer om Oceania Cruises

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club tilbyr en herlig luksuriøs opplevelse, og med sin uformelle eleganse, prisvinnende service og inspirerende reiseruter, er det ikke overraskende at rederiet har fått topprangering av reisemagasinet Conde Nast.

Rederiet er norsk, privateid og SeaDreams filosofi er perfeksjonisme i alle ledd. Med et mannskap på 95 og maksimalt 112 gjester, føler du at du nesten er på din egen private yacht.

Les mer om SeaDream Yacht Club

Royal Caribbean

Royal Caribbean sine skip er nesten som flytende byer. Rederiets har sprengt mange grenser (og inspirert andre) med innovativt design når det gjelder hva som faktisk kan tilbys på et cruiseskip.

Tilbudet til barn og unge er fantastisk, og de store skipene er perfekt for generasjonscruise der både store og små kan få tidenes ferie.

Les mer om Royal Caribbean

Silversea

Med flotte cruiseskip og spesialdesignede ekspedisjonsskip tar Silversea deg med til både uoppdagede viker og velkjente destinasjoner. Anbefalt for erfarne og kresne cruisegjester som verdsetter førsteklasses mat, personlig service, og en luksuriøs atmosfære.

Rederiet leverer det ypperste innen kulinariske opplevelser, utflukter, dempet luksus, eleganse, og en atmosfære preget av høy servicekvalitet. De intime, luksuriøse skipene utforsker 900 destinasjoner på syv kontinenter.

Les mer om Silversea

HX - Hurtigruten Expeditions

I ekte eventyrånd strekker HX Hurtigruten Expeditions sine ekspedisjoner seg langt utenfor allfarvei – i søken etter det unike fra Arktis og Antarktis til Galápagos-øyene, Vest-Afrika og Kapp Verde.

HX står for Hurtigruten Expeditions, og rederiet arbeider for å utvide horisonter og hedre historien til pionerer og eventyrere. Her finner du cruise som fokuserer på oppdagelser, læring, forskning og unike opplevelser.

Les mer om HX - Hurtigruten Expeditions

Ponant

Ponant tilbyr luksusyachter og ekspedisjonscruise på alle syv kontinenter, og er et utmerket valg for par, soloreisende og de som foretrekker cruise med små skip.

Med fransk mannskap, ekspertise, oppmerksom service, gourmetmat og 5-stjerners hotell, er alt duket for eksepsjonelle reisemål og unike opplevelser.

Les mer om Ponant

Explora Journeys

Explora Journeys har som mål å omdefinere luksuscruise med sine elegante skip og berikende reiseruter og er et ideelt valg for den nysgjerrige reisende

Som gjest får du muligheten til å utforske grundigere på hvert reisemål med lengre stopp i havn. Og om bord vil du oppleve et flytende boutique-hotell med en rekke særegne og luksuriøse detaljer utformet for den kvalitetsbevisste reisende.

Les mer om Explora Journeys

Alle våre rederier

I jakten på ditt neste cruiseeventyr er det å velge det rette rederiet startpunktet. I et hav av muligheter samarbeider vi tett med våre rederipartnere for å sikre deg de beste prisene og mulighetene.

Se oversikt her

Elvecruiserederiene

Lüftner Cruises

Med sin moderne flåte på 16 eksklusive skip tilbyr Lüftner Cruises førsteklasses elvecruise på Europas vakreste vannveier.

Rederiet er familieeid og -drevet, og ingen detaljer overlates til tilfeldighetene. Med store panoramavinduer, lyst interiør og tidløs eleganse får du en ekte følelse av velvære om bord.

Les mer om Lüftner Cruises

VIVA Cruises

antastiske, moderne førsteklasses skip med elegant design, utsøkt mat og alt inkludert om bord. Da VIVA Cruises lanserte sine elvecruise i 2018/2019, fikk premiumcruisene virkelig en formidabel konkurrent.

Måltidene holder høy standard og middagen omfatter en flere retters gourmetmeny som blir servert ved bordet. I løpet av cruiset kan du også nyte en herlig «high tea» med fristende søtsaker.

Les mer om VIVA Cruises

CroisiEurope

CroisiEurope er et fransk familieeid selskap som regnes blant Europas største rederier, med et variert utvalg av elvecruiseskip, kanalbåter og ett cruiseskip. Skipene er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken, og du får full pensjon om bord, inkludert drikkevarer.

Maten er virkelig en klasse for seg selv. Dagen starter med en rikholdig frokostbuffet, og det kan være lurt å ikke spise for mye, for det venter en tre- eller fireretters lunsj, etterfulgt av en fireretters middag.

Les mer om CroisieEurope

AmaWaterways

AmaWaterways er en ledende tilbyder av luksuriøse elvecruise som opererer på elver over hele verden.

De moderne skipene tilbyr elegante omgivelser, gourmetmat og flotte utflukter.

Rederiet legger vekt på høy servicekvalitet og tilbyr all-inclusive-pakker for å sikre en bekymringsfri cruiseopplevelse.

Les mer om AmaWaterways

🔴 Gruppeturer, firmaturer og skreddersøm:

Escape Travel

Teamet hos Escape Travel består av noen av landets mest kompetente og erfarne turskreddere og reiseledere. Enten du drømmer om elvecruise, cruise, temareiser, sportsreiser, aktive reiser, firmareiser eller eksotiske ferier til fjerne destinasjoner, har de utvalget. Med sterke vennskap og bånd over hele verden i form av de beste samarbeidspartnerne kan du som gjest forvente eventyrlige reiser!

Escape Travel Group inkluderer Cruise.no, samt Carpe Diem, Solfaktor og Escapeaway.

Les mer om Escape Travel her

🟠 Reise alene, men sammen med andre:

Carpe Diem

Carpe Diem er skapt for reiselystne individer som foretrekker å utforske verden i godt selskap. Enten du er singel eller har en partner som kanskje ikke kan eller ønsker å reise, er du hjertelig velkommen.

Her tar dedikerte reiseledere seg av det praktiske, slik at du bare kan nyte reisen. Og det høye antallet returnerende gjester på Carpe Diem-turene vitner om en unik atmosfære. Tidligere gjester har sagt at det føles som å utforske verden med nye venner.

Med et bredt spekter av reiseopplevelser, inkludert til havs og på elver, tilbyr Carpe Diem et mangfoldig utvalg til fantastiske reisemål.

Les mer om Carpe Diem

Lokalet

Det Norske Teatret er et av landets ledende teatre. Grunnlagt i 1912 av Bjørn Bjørnson, sønn av Bjørnstjerne Bjørnson, med målet om å fremme og utvikle norsk teaterkunst.

De lyse, flotte lokalene er en sentral og perfekt møteplass for dagen, og her finner du både kafe og bar dersom du ønsker å kjøpe forfriskninger.

Les mer om Det Norske Teatret

Vagabond Reiselyst

Det helnorske reisemagasinet Vagabond Reiselyst lar deg drømme om eksotiske reisemål, fordype deg i fascinerende kulturer og finne nyttige tips for cruiseeventyr.

Magasinet utgis 8-10 ganger i året, og en gang i året kommer den beste versjonen, det magasinet som er dedikert helt til den vidunderlige verden av cruise.

Anora – vin og brennevin

Anora er et fremstående merkevare innen vin og brennevin, og en global bransjeleder innen bærekraft.

Med produktene ønsker de å hylle det beste fra Norden: nærhet til naturen, respekt for andre og verden vi lever i, ærlighet, det uformelle og en åpenhet, kombinert med en søken etter innovasjon og utforskning.

Spørsmål og svar om Cruisemessen.no

Her er alt du trenger å vite om Cruisemessen.no i kortversjon.