Wind Surf

Sju seil, sju hav og akkurat så mange netter om bord som du trenger for å slappe helt av.

Oversikt

  • Tonnasje: 14 754
  • ​Passasjerekapasitet: 312 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 187 meter
  • ​Mannskap: 163
  • ​Byggår / sist renovert: 1990/2016
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Praktiske lugarer som føles romslige.

Om bord på Wind Surf finnes det tre lugarkategorier, og selv om alle er utvendige, er det ingen som har balkong. De rimeligste lugarene kan være noe små om du ønsker å gjøre yoga på rommet, men fargevalgene og løsningene gjør at de hverken føles trange eller begrensende.

Spisesteder

Nok å velge mellom ved bordet.

Wind Surf er et koselig og intimt skip, der du allikevel vil kunne velge blant flere gode spisesteder. All mat er inkludert i prisen du betaler, og de to stedene du høyst sannsynlig vil tilbringe mest tid, er Veranda og AmphorA, som serverer henholdsvis frokost/lunsj og middag.

1

Den største grunnen til å velge Wind Surf, må være for å se henne på havet under fulle seil. Hun kan se stor og uregjerlig ut på bilder, men når alle sju seil er satt, beveger hun seg gjennom vannet slik hun var ment å gjøre.

2

Besetningen på Wind Surf er meget omgjengelig og lett å bli kjent med. Rederiets policy med tilnærmet fri adgang til styrhuset samt kjøkkenpersonalets villighet til å ta med gjester på handletur, sier sitt om hvor godt kjent man blir om bord.

3

Når Wind Surf ligger i havn, er det aktiviteter i land og de mange organiserte utfluktene som står i fokus. Velger du å bli om bord, kan du nyte følelsen av å ha nesten hele skipet for deg selv!

4

Wind Surf har ett lite basseng og to boblebad på dekk, men ellers er dine beste muligheter for en dukkert når skipet ligger på anker i hemmelige tropiske bukter, der du kan svømme i havet eller padle i kajakk.

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk