Wind Star

Med vind i seilene og det åpne hav foran deg, er livet lett å leve. Et cruise med Wind Star gir deg alt du trenger på havet.

Oversikt

  • Tonnasje: 5 350
  • ​Passasjerekapasitet: 148 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 134 meter
  • ​Mannskap: 88
  • ​Byggår: 1986
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Frihet, likhet og enda litt mer frihet.

Om bord på Wind Star er alle lugarene, med unntak av Owner's Suite, like store. Alle de 73 like lugarene er på 17,5 kvadratmeter, og selv om dette kanskje kan virke lite, er det valgt noen praktiske, smarte løsninger som gjør plassutnyttelsen optimal.

Spisesteder

Innendørs eller ute, valget er ditt!

Om bord på Wind Star finnes det to hovedrestauranter, og av disse to er det Veranda på dekk 4 som serverer frokost og lunsj, mens AmphorA står for middagen. Dersom du er A-menneske, kan du også finne en tidligere, men noe mindre, frokost i Yacht Club på dekk 3, samt noen andre muligheter rundt omkring.

1

Utflukter er sjelden inkludert i prisen med cruise på Wind Star. Unntaket er på seilinger i varme klima, der det organiseres én kostnadsfri utflukt i gummibåter til en strand, hvor det ordnes med grillmat, solsenger og strandyoga.

2

Underholdningstilbudene om bord på Wind Star er begrenset i forhold til store cruisemastodonter – slik man ser dem for seg i Karibien. Allikevel er kvaliteten meget høy og det tilbys både kvelds- og dagtidsunderholdning.

3

Én gang på hver seiling arrangeres det grilling på dekk, og dette er for mange matglade selve høydepunktet på deres cruise. Wind Star har et dekk med mange gode muligheter til å nyte mat og utsikt sammen.

4

Windstar Cruises tilbyr noe så unikt som en policy med åpen bro på sine skip. Det betyr at så lenge værforholdene tillater dette, er du velkommen til å komme på besøk i styrhuset og se hvordan dette vakre skipet navigeres.

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk