Wind Spirit

Med fokus på seilingsopplevelsen er Wind Spirit en spennende og medrivende måte å se Syd-Stillehavet og Australia.

Oversikt

  • Tonnasje: 5 350
  • ​Passasjerekapasitet: 148 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 134 meter
  • ​Mannskap: 88
  • ​Byggår/renovert: 1988
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Luftige lugarer, størrelsen til tross.

Alle lugarene om bord på Wind Spirit, med unntak av én Owner's Suite, er identiske. Selv om de er mindre enn gjennomsnittet i bransjen, fremstår de som overraskende romslige og luftige. Alt du trenger for å føle deg hjemme er på plass her, og du har plass til å nyte mat fra romservice.

Spisesteder

Godt og variert, med høy kvalitet.

Maten om bord på Wind Spirit blir stadig vekk fremhevet av fornøyde gjester som et av de aller beste trekkene ved dette skipet. Én gang i løpet av en seiling organiseres det en stor grillfest på dekk 4, og dette er for mange det absolutte høydepunktet av et cruise på Wind Spirit.

1

Windstars «Open Bridge Policy» er nokså unik i cruiseverdenen, og innebærer at så sant skipet ikke ligger i havn og værforholdene tillater det, er du velkommen til å besøke styrhuset og se hvordan kapteinen og hans nærmeste jobber.

2

Wind Spirit er basert i et av verdens beste områder for vannaktiviteter, og mange av utfluktene du kan delta i når skipet ligger på anker, skjer i vannet. Dykking, båtturer, delfinsafari og lignende er blant de mest populære.

3

Kveldene på Wind Spirit er stort sett dine til å fylle med eget innhold – underholdningstilbudet er noe begrenset. Du kan allikevel slå i hjel noen timer i kasinoet eller en av de velutstyrte barene.

4

Dersom du er opptatt av å holde kroppen i form om bord, har du tilgang til et treningsrom med et par tredemøller og noen frivekter. Dessuten tilbys et utvalg av yoga, pilates og lignende gruppeaktiviteter på dekk i godt vær.

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk