Viking Star

  • Tonnasje: 47.800
  • Passasjerkapasitet: 930 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 227 m.
  • Mannskap: 545
  • Byggår/renovert: 2015
  • Registreringsland: Norge
Viking Star er Viking Cruises' første havgående cruiseskip og tar i underkant av 1.000 gjester. Viking Star ble sjøsatt i april 2015, døpt i Bergen 17. mai samme år og er det første cruiseskipet til å seile under norsk flagg på 10 år.
 

Et cruiseskip for bereiste og nysgjerrige cruisere

Skipet er designet med formål om å treffe bereiste og nysgjerrige cruisere i alderen 50+ (selv om det også appellerer til en yngre aldersgruppe) som setter pris på reiser av høy kvalitet. Viking Ocean Cruises' målgruppe er ikke familier, gamblere (skipene har ikke casino) eller cruisere som foretrekker et konstant aktivitetstilbud om bord. Viking Star er designet med skandinavisk stil som utgangspunkt, og interiøret er av kvalitet, samtidig som det er moderne og enkelt med rene linjer. Viking Star passer for voksne personer som søker komfortable skip og berikende cruisereiser hvor destinasjonene står i fokus. 

Viking Star har høstet bred positiv omtale, bl.a. har skipet fått 5 av 5 stjerner av redaktørene i Cruise Critic, samt 1.693 poeng av 2.000 mulige i 2017-utgaven av Berlitz' Cruising and Cruiseships.


 

Mer om skipet

"Resort Casual"

Atmosfæren om bord er elegant, men ikke formell. Det er for eksempel ingen kvelder med formell kleskode, selv om gjestene normalt kler seg noe opp til middag. Kleskoden om bord går innunder "resort casual", med en noe mer uformell klesstil på dagtid.

Det er OK å bruke shorts, jeans og komfortable sko på dagen, men badetøy og treningsklær er forbeholdt bassengområdet, treningssenteret og spaet. På kveldstid kler kvinnelige passasjerer seg typisk i kjole, skjørt eller bukse og bluse. Mennene bruker normalt bukse og skjorte til middag, men jakke eller dress er ikke nødvendig. Dersom man ønsker å kle seg mer uformelt til middag, er buffetområdet i World Café et alternativ.
 

Lugarer og suiter med skandinavisk design

Alle lugarene om bord Viking Star er med tilhørende balkong. Lugarene om bord er delt opp i følgende kategorier: Veranda, Deluxe Veranda, Penthouse Veranda, Penthouse Junior Suite, Explorer Suite og Owner's Suite.  Lugarene om bord Viking Star er preget av et rent, skandinavisk design, med moderne og lys innredning. Alle lugarer er utstyrt med stor dusj, med unntak av suitene som har badekar.
 

Restauranter og underholdning

Viking Star har flere restauranter, og alle opererer på "open-seating"-basis slik at du kan spise med hvem du vil, når du vil og hvor du vil. All restauranter er dessuten inkludert i cruiseprisen. De fleste restaurantene har også bord utendørs (al fresco) - noe kanskje skandinavere spesielt setter pris på.
 

Alle lugarer har balkong

Alle lugarene om bord Viking Sea er med tilhørende balkong. Lugarene har et rent, skandinavisk design, med moderne og lys innredning. Alle lugarer er utstyrt med stor dusj, med unntak av suitene som har badekar.

Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive