Viking Sky

  • Tonnasje: 47.800
  • Passasjerkapasitet: 930 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 227 m.
  • Mannskap: 545
  • Byggår/renovert: 2017
  • Registreringsland: Norge
Viking Sky er Viking Cruises' tredje havgående cruiseskip og nesten identisk som søsterskipene Viking Star og Viking Sea. Viking Sky ble sjøsatt i februar 2017 og har, i likhet med resten av flåten, en passasjerkapasitet på i underkant av 1.000 mennesker. 

Viking Sky tilbyr en destinasjonsorientert cruiseopplevelse for reisevante mennesker som stiller høye krav til komfort og standard, men som trives best i en mindre formell setting. 
 

Et cruiseskip for bereiste og nysgjerrige cruisere

Skipet er designet med formål om å treffe bereiste og nysgjerrige cruisere i alderen 50+ (selv om det også appellerer til en yngre aldersgruppe) som setter pris på reiser av høy kvalitet. Viking Ocean Cruises' målgruppe er ikke familier, gamblere (skipene har ikke casino) eller cruisere som foretrekker et konstant aktivitetstilbud om bord. Viking Sky er, i likhet med sine søsterskip, designet med skandinavisk stil som utgangspunkt. Interiøret oser av kvalitet, samtidig som det er moderne og enkelt med rene linjer. Viking Sky passer for voksne personer som søker komfortable skip og berikende cruisereiser hvor destinasjonene står i fokus. 
 

 

Mer om skipet

"Resort Casual"

Atmosfæren om bord er elegant, men ikke formell. Det er for eksempel ingen kvelder med formell kleskode, selv om gjestene normalt kler seg noe opp til middag. Kleskoden om bord går innunder "resort casual", med en noe mer uformell klesstil på dagtid.

Det er OK å bruke shorts, jeans og komfortable sko på dagen, men badetøy og treningsklær er forbeholdt bassengområdet, treningssenteret og spaet. På kveldstid kler kvinnelige passasjerer seg typisk i kjole, skjørt eller bukse og bluse. Mennene bruker normalt bukse og skjorte til middag, men jakke eller dress er ikke nødvendig. Dersom man ønsker å kle seg mer uformelt til middag, er buffetområdet i World Café et alternativ.


Alle lugarer har balkong

Alle lugarene om bord Viking Sky er med tilhørende balkong. Lugarene har et rent, skandinavisk uttrykk med moderne og lys innredning. 
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive