Viking Sea

  • Tonnasje: 47.800
  • Passasjerkapasitet: 930 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 227 m.
  • Mannskap: 545
  • Byggår/renovert: 2016
  • Registreringsland: Norge
Viking Sea er Viking Cruises' andre havgående cruiseskip, søsterskipet til Viking Star og ble sjøsatt i 2016. Viking Sea er et vakkert skip som sømløst integrerer komfort med en moderne, skandinavisk stil.
 

Skandinavisk design og fokus på destinasjoner

Skipet er designet med formål om å treffe bereiste og nysgjerrige cruisere i alderen 50+ (selv om det også appellerer til en yngre aldersgruppe) som setter pris på reiser av høy kvalitet. Viking Ocean Cruises' målgruppe er ikke familier, gamblere (skipene har ikke casino) eller cruisere som foretrekker et konstant aktivitetstilbud om bord. Viking Sea er designet med skandinavisk stil som utgangspunkt, og interiøret er av kvalitet, samtidig som det er moderne og enkelt med rene linjer.
 

5 stjerner av 5 mulige

Viking Sea har, i likhet med søsterskipet Viking Star, fått svært god omtale fra mange kanter - deriblant har skipet fått høyest mulig score (5 stjerner) av redaktørene i Cruise Critic. Skipet får også 1.695 poeng av 2.000 mulige i Berlitz Cruising and Cruiseships 2017. Viking Sea passer for voksne personer som søker komfortable skip og berikende cruisereiser hvor destinasjonene står i fokus.


 

Mer om skipet

"Resort Casual"

Atmosfæren om bord Viking Cruises' skip er elegant, men ikke formell. Det er for eksempel ingen kvelder med formell kleskode, selv om gjestene normalt kler seg noe opp til middag. Kleskoden om bord går innunder "resort casual", med en noe mer uformell klesstil på dagtid.

Det er OK å bruke shorts, jeans og komfortable sko på dagen, men badetøy og treningsklær er forbeholdt bassengområdet, treningssenteret og spaet. På kveldstid kler kvinnelige passasjerer seg typisk i kjole, skjørt eller bukse og bluse. Mennene bruker normalt bukse og skjorte til middag, men jakke eller dress er ikke nødvendig. Dersom man ønsker å kle seg mer uformelt til middag, er buffetområdet i World Café et alternativ.Alle lugarer har balkong

Alle lugarene om bord Viking Sea er med tilhørende balkong. Lugarene har et rent, skandinavisk design, med moderne og lys innredning. Alle lugarer er utstyrt med stor dusj, med unntak av suitene som har badekar.
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive