Den staselige dronningen runder jordkloden nesten hver eneste sesong. I 2021 er hun klar for å vise deg sine hemmeligheter. Ved bestilling av fullt verdenscruise (108 netter), spanderer vi flyreisen tur/retur til England fra Oslo/Bergen/Trondheim

null

Ikoniske skip, verdenskjente havner

Med røtter 180 år tilbake i tid, er Cunard sannsynligvis verdens mest berømte rederi. Det hele startet i 1840 da Sir Samuel Cunard dro sjøveien over Atlanteren for å levere post. Rederiet er i dag det siste som seiler i fast linjetrafikk mellom USA og Europa - på transatlantiske cruise med Queen Mary 2.

Cunard kombinerer tradisjon med innovasjon, og flåten er blant de yngste til sjøs. Skipene er moderne bygget, men klassisk og tidløst innredet. Her får du følelsen av å reise tilbake i tid til de gamle linjeskipenes storhetstid. Et cruise med Cunard er mer enn et cruise, det er en opplevelse og en reise i maritim historie.

Morgenbad

Hva med et morgenbad over de syv hav? På Queen Victoria kan du ta en liten morgendupp før frokost. Frokosten kan du fortære inne eller ute. Alt etter smak og behag, vær og vind.

Inkludert i prisen

  • Opphold i valgt lugarkategori
  • Ombordkreditt (varierer avhengig av lugartype)
  • Mat i de fleste restaurantene om bord, samt romservice
  • Tips til personalet

Ikke inkludert i prisen

  • Soft drinks og alkoholholdig drikke om bord
  • Spa-behandlinger
  • Forsikringer
  • Visum

Reiserute

Som mange andre cruisereisende gjennom tidene, går du om bord i Southampton. Victoria setter så kursen rett ut i Atlanterhavet, og etter kryssingen er det Bermuda og Jamaica som står på menyen. Panamakanalen står for tur på dag 18, før du kan se frem til å oppleve San Francisco noen dager senere. Skipet besøker Hawaii, Samoa og Fiji på vei til eventyrlige New Zealand – her kan du for eksempel besøke settet for Ringenes Herre-filmene, en liten time fra Tauranga. Etter en grundig utforskning av Australia, står Indonesia, Vietnam, Singapore og Kina for tur. Slapp av på Mauritius eller ved stranden i Port Elizabeth i Sør-Afrika. Walvis Bay i Namibia er et fantastisk eksotisk reisemål som krever tid til å fordøyes – derfor tilbringes den neste uken til havs, før Kanariøyene vies et besøk på vei tilbake til Southampton. Velkommen hjem!

Bermuda er første stopp på cruiset, og her kan du dyppe tærne på noen av de hviteste, vakreste strendene du noen sinne har sett.