VERDENSCRUISE MED QUEEN VICTORIA

Fra Hamburg til Hamburg || Inntil 107 netter || Queen Victoria || 9. januar – 25. april 2023

Vinteren 2023 legger Queen Victoria ut på en fantastisk jordomseiling. Ruten går mot vest, og reisen tar inntil 107 netter. Hun vil besøke noen av verdens mest minneverdige destinasjoner – ved Atlanterhavet, gjennom Panamakanalen, over Stillehavet til Australia, gjennom det fjerne østen og Det indiske hav. Du kan også velge å være med på halve cruiset, og "hoppe av" i Australia etter 50 netter.

Ikoniske skip, verdenskjente havner

Med røtter 180 år tilbake i tid, er Cunard sannsynligvis verdens mest berømte rederi. Det hele startet i 1840 da Sir Samuel Cunard dro sjøveien over Atlanteren for å levere post. Rederiet er i dag det siste som seiler i fast linjetrafikk mellom USA og Europa - på transatlantiske cruise med Queen Mary 2.

Cunard kombinerer tradisjon med innovasjon, og flåten er blant de yngste til sjøs. Skipene er moderne bygget, men klassisk og tidløst innredet. Her får du følelsen av å reise tilbake i tid til de gamle linjeskipenes storhetstid. Et cruise med Cunard er mer enn et cruise, det er en opplevelse og en reise i maritim historie.

Morgenbad

Hva med et morgenbad over de syv hav? På Queen Victoria kan du ta en liten morgendupp før frokost. Frokosten kan du fortære inne eller ute. Alt etter smak og behag, vær og vind.

Verdenscruise med det klassiske skipet Queen Victoria. Besøk noen av verdens mest spektakulære reisemål, inkludert New York, Panamakanalen, Hawaii, Sydney, Auckland, Hongkong, Dubai og Oman.

Blant de mange havnene Queen Victoria besøker på denne reisen, blir det overnattingsbesøk i San Francisco, Sydney, Hong Kong, Singapore og Dubai.