Ventura

P&O Cruises er kjent for familievennlige cruise, og på Ventura er det moro fra morgen til kveld for gjester i alle aldre.

Oversikt

  • Tonnasje: 115 000
  • Lengde: 290 meter
  • Passasjerkapasitet: 3 078 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1 226
  • Byggår/Renovert: 2008
  • Registreringsland: Bermuda

Lugarer

Gode plasser å sove, slappe av og oppbevare bagasjen.

Om bord på Ventura er det holdt fokus på store og luftige fellesområder, uten at dette går utover størrelsen på lugarene. Selv de minste innvendige lugarene har mer enn nok plass til at du fint kan tilbringe en kveld eller to «hjemme».

Spisesteder

Mye godt å velge mellom, uansett hva du foretrekker.

Det aller meste av maten om bord på Ventura er inkludert i prisen, men du kan også få en mer spesialisert matopplevelse dersom du ønsker det. Nyt for eksempel et herlig indisk måltid i restauranten Sindhu, der subkontinentets store klassikere blir med på cruise.

1

Ventura har sett flere oppgraderinger i løpet av sitt liv, noe som sørger for at skipet stadig holder seg relevant og interessant for alle sine gjester.

2

Liker du sport og mosjon, har du mange alternativer om bord på Ventura. Tren på golfsvingen, spill basketball eller bli med på en vennskapelig cricketkamp.

3

The Retreat på dekk 17 er stedet med adgang kun for voksne, og byr på private solsenger på ukebasis, i tillegg til et rolig sted å innta alle måltider.

4

Har du behov for mer tradisjonell kveldsunderholdning, kan Ventura skilte med et stilig kasino, i tillegg til imponerende forestillinger i Arena Theatre.