Gode priser fra Holland America Line

Våre beste forslag til reiser med Holland America Line

Supertilbud på USAs østkyst

Karibien | USA | Nord-Europa | Sør-Amerika

Holland America Line kommer stadig med gode priser på cruise. En flåte på 14 skip gir dem muligheten til å være tilstede på mange hav samtidig, så uansett hvor du vil reise med Holland America Line finnes en rute for deg.

Under har vi samlet et lite knippe ruter som er spesielt populære akkurat nå. La deg fenge og inspirere til å ta ditt neste cruise med Holland America Line – uansett hvor i verden du vil.

Amerikansk østkystcruise til superpris

Start cruiseferien i herlige Ft. Lauderdale, før Zaandam tar deg med nordover til Boston og Bar Harbor. I Canada får du oppleve kystliv i Newfoundland, med besøk i flere spennende fiskerlandsbyer før turen går inn i St. Lawrence-bukten og ender i Montreal med en liten pitstop i Quebec på veien.

I dette flotte tilbudet kan vi også lokke med noen gunstige tillegg i alle lugarklasser på dette cruiset:

  • USD 75 i ombordkreditt per person i innvendig lugar
  • USD 75 i ombordkreditt per person i utvendig lugar
  • USD 200 i ombordkreditt per person i balkonglugar

Merk at du får utvendig lugar til samme pris som innvendig. Denne delen av tilbudet er tidsbegrenset.

Flere gode tilbud fra Holland America Line

Gjennom Karibien fra Florida

Besøk evig populære Half Moon Cay i Bahamas, i tillegg til vakre paradisøyer helt sør i Karibien. En liten svipptur inn i Panamakanalen blir det også tid til før kursen settes tilbake mot Fort Lauderdale.

Antikkens skatter

Et cruise som går tur-retur Barcelona med stopp i noen av de viktigste kulturbyene langs Middelhavet. Vi finner også tid til å hengi oss til litt glamour på Den franske rivieraen, i tillegg til å se Cinque Terre fra Livorno. Velkommen om bord!

Norske fjorder fra Rotterdam

Se hjemlandet fra et annet perspektiv med et fjordcruise som tar deg til flotte byer på Vestlandet. Cruiset besøker også Oslo før det vender tilbake til Rotterdam. Skipet – som bærer byens navn – er blant HALs aller mest populære.