Familiecruise

Populariteten for cruise blant barnefamilier øker stadig. Dette medfører økt tilbud og bygging av flere cruiseskip, som er godt tilpasset barn og deres aktiviteter – og som samtidig gir mor og far den frihet og egen tid de ønsker. «Når ungene har det bra, så har vi det bra», er ofte tilbakemeldingene fra foreldre på cruise. Vi vil først og fremst klassifisere følgende rederier som typisk familierederier: Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Disney Cruise Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line og Royal Caribbean


Finn og bestill ditt familiecruise her.


Med barn på cruise - les mer her.

Kontakt oss for mer informasjon om familiecruise.
 

 

Før dere bestiller...

Viktige valg

Vi anbefaler å tenke nøye gjennom hva som er viktig for hele familien. Valg av skip med aktiviteter om bord er ett valg og seilingsruten kan være et annet. Dersom man ønsker å være mye i land så kan et familiecruise med tilgjengelighet til strendene, for eksempel på de Greske Øyer eller Karibia, være et godt valg. I andre tilfeller kan besøk i storbyer eller eksotiske havner være et ønske. Til eksempel tilbys cruise i Middelhavet og Karibia fra 3 dager og oppover, noe som gir gode muligheter til å kombinere med ferieopphold på land.


Cruise i skoleferien

Familier med barn og ungdom er som oftest avhengig av å ta fri i skolens ferier. Hvis man ønsker valgfrihet i slike høysesonger så anbefaler vi å være tidlig ute. Dermed har man større mulighet til å velge familielugarer og eventuelt samlokalisering av lugarer om bord. Vi har til enhver tid oppdaterte oversikter over cruiserederienes kampanjer og bestill-tidlig-tilbud. Som sagt anbefaler vi generelt barnefamilier å planlegge tidligst mulig, og dermed være best mulig forsikret om at familien får en vellykket ferie.  


Hvorfor familier velger cruiseferie

  • Cruise er en flott måte å oppleve mange steder på kort tid.
  • Barna har massevis av morsomme aktiviteter å velge mellom, også utenom klubbene.
  • Barna liker godt å være med på klubbaktivitetene og får flere nye venner.
  • Det er lettere å beregne hva ferien vil koste. Cruise inkluderer helpensjon og de fleste aktiviteter er inkludert i prisen.
  • Mange cruiseskip har barneklubber (fra 3 år) og tilsyn med barna på dagtid.
  • Vi gjør ting vi liker og familien tilbringer mye tid sammen.


Middelhavet

Familier som reiser på cruise i ferietiden velger gjerne rundreiser med 7 til 14 dagers cruise i Middelhavet, fra havner som Barcelona, Venezia eller Civitavecchia. Mange velger også å kombinere cruise med et ferieopphold på land i sommerferien. Den korte flyreisen gjør også Middelhavscruise attraktivt for mange, hvor man får oppleve mange byer og havner på en cruiseferie. 
   
Prisene og temperaturene er gjerne høyest i juni, juli og august. Den beste tiden å reise på er gjerne mai eller begynnelsen av juni, før prisene stiger og temperaturene blir altfor høye. For solhungrige som reiser på senhøsten foreslår vi seilinger i den sørøstlige delen av Middelhavet, gjerne med anløp i Tyrkia, på de greske øyer, Kypros og Sicilia.


Karibia

Mange familier som søker sol og varme reiser til solsikre steder på vinteren. For familier er tradisjonelt Karibia, med sine 7000 øyer, mest populært i perioden fra november til maimåned.  


Kontakt oss for mer informasjon om familiecruise.

 
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive