Dykking

Under opphold i egnede havner finnes det mangfoldige tilbud, deriblant aktiviteter på og under vann. I eksotiske farvann kan man gjerne utforske lokale strender og korallrev med dykkemuligheter. Noen rederier har også private øyer i Karibien hvor slike aktiviteter er godt organisert. Mindre skip har egne plattformer om bord med dykkerutstyr, vannscootere og seilbrett.

 

Dykking i vestlige Karibia

Cozumel

De mest populære områdene er revene og veggene på vestsida av øya Cozumel. De mest populære er Palancar, Tormentos, San Francisco, Santa Rosa, Paraiso North, og på svært sør enden av øya, Colombia Reef. I tillegg, og av spesiell interesse for snorklere, er Chankanaab Park, som har rikelig grunne dykke og snorkle muligheter, mange kan nås fra stranden. (Chankanaab påført store skader under 2005-orkanen Wilma, sjekk for å fastslå om noen områder av parken er fortsatt berørt.)


En annen morsom snorkelopplevelse er området Airplane Flats, rett utenfor stranden foran La Ceiba Hotel, som inkluderer vrak av et to-motors fly og en gammel trebåt. To rederier (Princess Cruises og Carnival Cruise Line) tilbyr for tiden turer til Chiken Ha Cenote, et dypt system av ultra-klare ferskvann huler midt i fastlandet jungelen.
Nyttig link: http://www.scuba-diving-cozumel.com/


Belize City
Beste områder: Ambergris Caye, Caye Caulker, Caye Chapel, South Water Caye, Goff Caye og Turneffe Atoll.
Av disse områdene er Ambergris Caye og Turneffe Atoll nærmest Belize City. 

Les mer om dykking i Karibia her: http://www.tcidiving.com/CA_caribbeandiving.htm

Royal Caribbean og Princess Cruises tilbyr seilinger med PADI-instruktører ombord.

Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive