"Tenker du at et transatlantisk cruise høres kjedelig ut? Vel, det inntrykket er du ikke alene om å ha. Jeg tok med meg to bøker som jeg gledet meg til å lese i løpet av disse 8 dagene til sjøs. Jeg vurderte faktisk også å kjøpe med meg en tredje på Gardermoen, men slo det fra meg i siste øyeblikk. Faktum er at jeg leste 5 sider. Totalt."

Caroline Bråthen

null

Det perfekte cruise for deg som setter pris på komfort, stil og tradisjon i britisk ånd

Selv om de tre dronningene er preget av høy standard og gjennomgående service, er samtidig atmosfæren om bord relativt uformell og tilbakelent.

Passasjerenes snittalder er noe høyere enn hos visse andre rederier, men det finnes flotte opplevelser for både unge reisende og barn – barnefamilier trives godt om bord.  Et cruise med Cunard passer par og enslige i alle aldre som setter pris på kvalitet, komfort, høyt servicenivå samt stil og tradisjon i britisk ånd.

Blogg

Ny blogg om Cunard!

Du trenger ikke bare drømme om å oppleve fortidens elegante cruise over Atlanterhavet, med damer i vakre aftenkjoler, bell boys i stramme uniformer, afternoon tea og fantastiske ballkvelder med storbandmusikk. De fins ennå!

Liker du å danse? Om bord i Cunard-skipene skal vi danse! Grasiøst over gulvet i en spektakulær ballsal. Og om du reiser uten mannlig partner, fortvil ikke: Cunard stiller med «gentlemen hosts»! Og dersom du ikke vil være for lenge borte i fra hunden eller katten din, så løser vi det og. Som det eneste rederiet i verden kan du faktisk ta med din firbente venn til sjøs.

LES VÅR NYE BLOGG HER

Alle kryssinger fra Europa til USA

Seiler fra Southampton til New York med mindre annet er oppgitt.

14. – 21. august '20
4. – 11. september '20
2. – 9. oktober '20
1. – 8. desember '20
15. – 22. desember '20

Alle kryssinger fra USA til Europa

Seiler fra New York til Southampton med mindre annet er oppgitt.

21. – 28. august '20 (New York – Hamburg)
25. september – 2. oktober '20
23. – 30. oktober '20
08. – 15. desember '20