Star Pride

Star Pride er en sterk og stolt ambassadør for Windstars merke, og sammen med sine søstre tar hun luksuscruise til nye høyder.

Oversikt

  • Tonnasje: 9 975
  • ​Passasjerekapasitet: 212 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 134 meter
  • ​Mannskap: 160
  • ​Byggår/renovert: 1998/2014
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Suiter til alle!

Uansett om du velger å tilbringe tiden i fellesområdene eller er mer privat av deg, er du garantert behagelige gemakker å trekke deg tilbake til. Alle lugarene om bord på Star Pride er suiter, og de største (Owner's Suite) har et eget uteområde på dekk, i tillegg til nesten 55 kvadratmeter lugar.

Spisesteder

Med mat og drikke i høysetet

Samarbeidet mellom Windstar Cruises og James Beard Foundation sørger for at noe av det ypperste innen matlaging fra USA er representert om bord. Du kan besøke akkurat den restauranten du selv ønsker hver dag, mat på alle spisestedene om bord er inkludert i prisen!

1

Windstars cruisereiser er stort sett veldig orientert mot havnebesøk og seilingsrutene har få sjødager. Dersom du er av den eventyrlystne typen, kan du få hjelp om bord med å leie bil i havnen og utforske på egen hånd.

2

Får du lyst til å se en film om kvelden, er Screening Room stedet å gå. Her har du også muligheten til å spille videospill på storskjerm, i tillegg til at rommet fungerer som et flerbruksrom for spill mer generelt. Skipet har også kasino, for dem som vil teste vinnerlykken.

3

Lær å lage god mat på cruise med Windstar! Ikke bare arrangeres det en matlagingsdemonstrasjon med en av skipets kokker i løpet av et cruise, denne kompletteres med mer lokalt inspirerte matkurs basert på havnen skipet ligger i.

4

Star Pride har mye godt å fylle i glasset, og selv om alkoholfri drikke stort sett er inkludert i prisen, liker de fleste gjestene å bestemme selv hvilket nivå de vil ha sine alkoholdige drikker på. Velg mellom en rekke drikkepakker når du bestiller med oss.

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk