Star Legend

Legendariske opplevelser er bare fornavnet når du legger ut på luksuscruise med Star Legend.

Oversikt

  • Tonnasje: 9 961
  • ​Passasjerkapasitet: 212 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 135 meter
  • ​Mannskap: 160
  • ​Byggår/renovert: 1992/2015
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Deilig losji til sjøs

Da Star Legend ble lansert, vitset kapteinen med at i motorskipene har Windstar ofret seilene til fordel for walk in-garderober. Størrelsene på skipets lugarer (hvorav alle er suiter) er med andre ord større enn på seilskipene til Windstar Cruises. De største suitene er på herlige 53 kvadratmeter.

Spisesteder

Smakfull mat på havet

Star Legend har et utvalg av restauranter om bord der du kan velge på øverste hylle innenfor både lokale matretter og lokale klassikere. Hovedrestauranten AmphorA serverer smakfulle middager, mens Veranda serverer både frokost og lunsj som buffet.

1

Alle havnene Star Legend legger til i, blir presentert om bord kvelden før, og her blir du også gitt en god oversikt over de tilgjengelige utfluktene som tilbys. Ønsker du mer informasjon, er Voyage Director personen du skal snakke med.

2

Windstar Cruises er tydelige på at dagtid er tiden da gjester får bestemme sitt eget tempo. Star Legend ligger som oftest i havn på dagtid, og dersom du vil bli om bord, har du stort sett et stille og rolig skip nesten for deg selv.

3

Ikke mange cruiserederier har en policy med åpen bro, som gjør at du kan besøke skipets kontrollsenter. Den beste tiden å gjøre dette, er til sjøs og i godt vær, da kan kapteinen gi deg en grundig innføring i alt som kreves for å drive skipet frem.

4

Alle cruise med Star Legend inneholder minst én vinsmaking og én matlagingsdemonstrasjon. Her får du muligheten til å lære noe nytt, samtidig som du kan nyte et fantastisk måltid eller noen herlige glass vin.