Star Breeze

Selv uten seil viser Windstar Cruises veien til sval luksuscruising med noen av verdens vakreste skip i de fineste destinasjonene.

Oversikt

  • Tonnasje: 9 975
  • ​Passasjerekapasitet: 212 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 134 meter
  • ​Mannskap: 160
  • ​Byggår/renovert: 1989/2015
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Legg deg godt til rette på privaten

Samtlige lugarer på Star Breeze er suiter, og alle har utsikt til havet. De er dessuten utstyrt med minibar (alkoholholdig drikke koster ekstra), og noen av de deiligste badene vi har opplevd på flerfoldige år i cruisebransjen. Toalettsakene er levert av L'Occitane en Provence.

Spisesteder

Spis hvor du vil og når det passer

Mat på alle de forskjellige spisestedene om bord er inkludert i prisen, og det er fritt fram å velge seg et eget sted å sitte. Hovedrestauranten om bord heter AmphorA, og serverer bare middag. Dagsspesialitetene her er noe av de beste du kan få på Star Breeze, så husk å spørre kelneren!

1

Underholdningen om bord på Star Breeze er nedtonet og lite glitzy, særlig i forhold til hva du kan forvente fra visse andre rederier. Forvent heller gode foredrag, lokale kulturinnslag og et talentshow med skipets besetning.

2

På de ytterst få dagene Star Breeze tilbringer til sjøs, dreier aktivitetene om bord seg gjerne rundt foredrag, vinsmakinger, quiz og dansekurs fremfor overdådige og storslagne Hollywood-show.

3

Dersom du har lyst på en dukkert, kan Star Breeze være behjelpelig med tre bassenger, selv om disse er noe spesialiserte. Ett er kort, men med et motstrømsanlegg, mens de to andre er ekstra varme, og med bobler.

4

Når Star Breeze ligger til anker, er muligheten for adspredelser mange: Skipet har utlån av kajakker, stand-up-paddleboard, sykkelbåter og trampoliner, i tillegg til sykler som kan leies i land hvis du vil utforske på egen hånd.

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk