Silver Explorer

  • Tonnasje: 6.072
  • Lengde: 108 meter
  • Passasjerkapasitet: 144 
  • Mannskap: 118
  • Byggår/Renovert: 1989/2008/2017
  • Registreringsland: Bahamas
 
Silver Explorer er Silverseas ekspedisjonsskip som er spesialdesignet for å navigere i farvann i noen av verdens mest avsiddesliggende regioner, der i blant Antarktis. Skroget er forsterket og tar seg med letthet gjennom isflak.

Om bord Silver Explorer er fokuset på unikt dyreliv, lokale tradisjoner og naturopplevelser. Skipet er utstyrt med åtte Zodiac-båter som tar passasjernene nærmere de ekstraordinære landskapene.

Silver Explorer skiller seg ut fra de andre skipene i Silverseas flåte. Her finnes ikke bassenger eller kasino. Det finnes en hovedrestaurant om bord samt en utendørs grill. Det er ingen formelle kvelder og smokingen kan bli igjen hjemme.

Alle suitene er utvendige og i gjennomsnitt de største av suitene på alle ekspedisjonsskip. Badene er i marmor og alle har badekar. 36 av de 66 suitene om bord har privat balkong.

Om bord finnes spa, boblebad, teater og treningssenter. Fra The Observation Lounge i skipets baug kan man nyte utsikten til verden utenfor. Kanskje er man heldig å få se delfiner, hvaler eller isbjørner.
 
Se dekksplan for Silver Explorer her.

Søk og bestill cruise med Silver Explorer her. 

E-brosjyre Silversea 2019

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive