Silver Cloud


  • Tonnasje: 16.800
  • Lengde: 156,7 meter
  • Passasjerkapasitet: 296 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 222
  • Byggår/Renovert: 1994/2009
  • Registreringsland: Bahamas
Som Silverseas første skip personifiserer Silver Cloud alt det Silversea er. Siden lanseringen har skipet seilt verden rundt og introdusert sine gjester for små pittoreske havner, kulinariske opplevelser, upåklagelig service og gjestfrihet. Silver Cloud og Silver Wind er søsterskip og så å si identiske. Skipene er renovert de senere årene og holder derfor samme standard som de nyere skipene i flåten.

Om bord finnes kasino, basseng, boblebad, spa, treningssenter, bibliotek, Internettkafé, barer og salonger, en hovedrestaurant, en buffétrestaurant med servering både innendørs og utendørs, en pool grill samt en spesialrestaurant med meny signert Relais & Chateau.

Silver Cloud gjøres om til ekspedisjonsskip
Silversea annonserte i september 2015 at Silver Cloud flyttes til rederiets ekspedisjonsflåte (Silversea Expeditions) i november 2017. Skipet ble bygget om til et isklasseskip (isklasse 1C) under en omfattende renovering med start i august 2017. Nye Silver Cloud Expedition seiler hovedsakelig i polare farvann. Som ekspedisjonsskip har Silver Cloud Expedition plass til 260 gjester, men grunnet internasjonale regler for Arktis og Antarktis, er skipets passasjerkapasitet på 200 gjester i polare strøk.

Silver Cloud Expedition er det eneste luksuriøse ekspedisjonsskipet med hele fem spisesteder; The Dining Room, en Relais & Châteaux®-restaurant, La Terrazza, The Grill og "in-suite dining". Om bord er det ca. 1 ansatt per gjest, og på ekspedisjoner er det gjennomsnittlig maks. 12 personer per guide. Ekspedisjonsskipet har 18 Zodiac-båter til disposisjon.

I tillegg til Silver Cloud Expedition, består Silversea Expeditions nå av de tre ekspedisjonsskipene Silver Explorer, Silver Discoverer og Silver Galapagos.


Se dekksplan for Silver Cloud her.

Søk og bestill cruise med Silver Cloud her. 
 

E-brosjyre Silversea 2019

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive