Scenic Eclipse

  • Tonnasje: 16.500
  • Passasjerkapasitet: 228 (200 ved seiling i polarområdene)
  • Lengde: 165,7 meter
  • Mannskap: 172 (182 ved seiling i polarområdene)
  • Byggår: 2018
  • Registreringsland: Malta


Verdens første oppdagelses-yacht 

Scenic Eclipse beskrives av rederiet som verdens første oppdagelses-yacht, noe som underbygges av at det luksuriøse cruiseskipet med sitt doble skrog i kategori "Ica Class 1A Super" kan seile i polare hav, og er utstyrt med to helikoptre, en ubåt, og 12 Zodiac gummibåter for å ta de reisende til land og steder som ikke er tilgjengelige på annet vis.


6-stjerners luksus

Alle de 114 lugarene om bord på Scenic Eclipse er suiter på minimum 32 m2 med balkong og egen butler. I tillegg til de 66 balkongsuitene, er det 28 deluxe balkongsuiter, 14 spa-suiter, samt Grand Panorama Suite og Penthouse Suite. Ved å kombinere Grand Panorama-suiten og Penthouse-suiten får man en penthouse-suite på hele 233 mmed to soverom.

Skipet har seks spisesteder der man blant annet kan nyte italienske, franske og asiatiske retter. Scenic Eclipse har en rekke andre fasiliteter, blant annet oppvarmet basseng under avtagbart tak, et teater med 240 seter, spa og treningssenter med yoga- og pilates-studio.
 

Stabilt

Scenic Eclipse er utstyrt med det siste innen teknologi og har spesialbygde stabilisatorer som er 50% større enn på andre skip. Takket være selvjusterende finner, holdes skipet stabilt selv når det står stille. 

Scenic Eclipse sin første seiling går fra Istanbul til Venezia 31. august 2018. 


E-katalog om Scenic Eclipse

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive