Scenic Eclipse

Ekspedisjonscruise med Scenic Eclipse til polområdene, til Afrika og andre eksotiske destinasjoner, samt et knippe fantastiske elver.

Oversikt

  • Tonnasje: 16 500
  • Passasjerkapasitet: 228 (200 ved seiling i polarområdene)
  • Lengde: 165,7 meter
  • Mannskap: 172 (182 ved seiling i polarområdene)
  • Byggår: 2018
  • Registreringsland: Malta

Lugarer

Luksus fra rom til rom

Alle lugarene om bord på Scenic Eclipse er suiter på minimum 32 kvadratmeter med balkong og egen butler. Samtlige har balkong, og de gjeveste er Grand Panorama Suite og Penthouse Suite. Kombinerer du Grand Panorama-suiten og Penthouse-suiten får du en penthouse-suite med to soverom.

Spisesteder

Mer enn nok på tallerkenen

Skipet har seks spisesteder der man blant annet kan nyte italienske, franske og asiatiske retter. Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene når besetningen får diske opp med signaturretter i én av de seks restaurantene om bord. I tillegg arrangeres det spesielle bordsettinger der utvalgte gjester kan bli invitert til å delta.

1

I tillegg til å være drevne sjømenn og -kvinner, har Scenic sørget for å ha marinbiologer og andre eksperter om bord. Dermed er du garantert at alle utflukter ledes av mennesker som er ledende innen sitt felt.

2

For å gjøre utflukter i polområdene enda mer ekstravagante, finnes det både helikopter og en ubåt på Eclipse, slik at du kan få sett de spektakulære naturområdene fra nye vinkler.

3

Teppanyaki, en av det japanske kjøkkenets store showstoppere, er blant opplevelsene du kan få inne på restauranten Koko's. Forbered deg på utadvendt og imponerende kokkekunst med veldig god mat!

4

For å virkelig levere luksus, holder Scenic Eclipse naturligvis kroppslig velvære i fokus. Yoga- og Pilatestimer, spa og oppvarmete bassenger (ett under avtagbart tak) er alle tilgjengelig om bord.

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk