Symphony of the Seas

 
  • Tonnasje: 230.000
  • Lengde: 362 m.
  • Passasjerkapasitet: 5.494 (basert på 2 personer i hver lugar) - totalt 6.780 personer!
  • Mannskap: 2.175
  • Byggår: 2018 (sjøsatt april 2018)
  • Registreringsland: Bahamas
Royal Caribbean gjør det igjen! Nå bygges verdens største cruiseskip: Symphony of the Seas.

Symphony of the Seas tilhører Oasisklassen sammen med Oasis of the Seas, Allure of the Seas og Harmony of the Seas. Symphony of the Seas er en imponerende miks av Royal Caribbeans populære og velkjente konsepter, og har i tillegg flere revolusjonerende nyheter. 

 
 
RING 67 43 02 00 ELLER
SEND E-POST TIL post@cruise.no 

Mer om skipet

Symphony of the Seas er 65,7 meter bred, har 16 passasjerdekk (av totalt 18 dekk) og 2.775 lugarer. Skipet har en 10 etasjer høy sklie ("Ultimate Abyss"), egen vannpark for barna samt "The Perfect Storm" - de tre populære vannskliene som vi også kjenner fra Harmony of the Seas. Skipet har 20 spisesteder - inklusive signaturrestauranter som Wonderland, Jamie's Italian, Chops Grille, 150 Central Park, Izumi og Park Café.

Symphony of the Seas har syv såkalte "nabolag": Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, Pool & Sports Zone, Vitality at Sea Spa and Fitness Center, Entertainment Place og Youth Zone. Se flere "fast facts" om Symphony of the Seas i bildekarusellen over.

Nyhet! "The Ultimate Family Suite"
Symphony of the Seas har en helt ny type familiesuite ("The Ultimate Family Suite") fylt til randen med morsomme fasiliteter. Det finnes imidlertid kun én av suitetypen om bord, så her må man være tidlig ute med bestillingen. I denne lugaren er det for eksempel lov å hoppe i sengen, ettersom den ikke bare er en seng, men også en trampoline! Lugaren går over to dekk (dekk 17 og 18), er på over 100 m2 og fra barnas soverom i "annen etasje" går det en sklie ned til stua i første etasje. Lugaren har mange familievennlige fasiliteter - inkl. en 15 mstor LEGO-vegg, air hockey-bord, bordtennisbord og separat TV-rom i kinostil med egen popkornmaskin og videspill. Suiten har to soverom og plass til opptil 8 gjester. Den romslige balkongen har boblebad, biljardbord og en kombinert klatrevegg med hengekøye. 
Sugar Beach
En nyhet, som garantert faller i god jord hos de minste i reisefølget, er Sugar Beach - en godtebutikk som lar tankene gli til Charlie & sjokoladefabrikken. En verden av godteri fra gulv til tak, inkludert vegger kledd med kjærlighet på pinne! 

To nye restauranter
På den kulinariske fronten har Symphony of the Seas også noen nyheter. Skipet har to nye restauranter; Hooked Seafood som serverer klassiske skalldyrsretter "New England Style", samt El Loco Fresh - en riktig fiesta med autentiske meksikanske retter.

Hairspray blir Symphonys Broadway-show
Velkommen til 60-tallet der Tracy Turnblad, ei jente med stort hår og et enda større hjerte, begir seg ut på et oppdrag for å oppfylle sine drømmer: Å danse seg inn på TV-skjermen og inn i sitt tenåringsidol; Link Larkins, hjerte. Hør på kjente hitlåter fra 60-taller som Welcome to the 60's. You can't stop the beat, The nicest kid in town og mange flere. Musikalen Hairspray er bare en av mange fantasitske show om bord, og på alle Royal Caribbeans skip er underholdningen alltid inkludert i cruiseprisen.

Les vårt reisebrev fra cruise i Middelhavet med søsterskipet Harmony of the Seas her.

Skipet ble bygget på STX-verftet i Frankrike. Rederiet bygget videre på alt det fantastiske Harmony of the Seas tilbyr.

Se dekksplan for Symphony of the Seas her.

Søk og bestill cruise med Symphony of the Seas her. 

 

Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive