Majesty of the Seas


  • Tonnasje: 74.077
  • Lengde: 268 meter
  • Passasjerkapasitet: 2.744 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 827
  • Byggår/Renovert: 1992 / 2010
  • Registreringsland: Bahamas
 
Majesty of the Seas tilhører Royal Caribbeans Sovereign-skipsklasse. Majesty of the Seas og tidligere Monarch of the Seas (som tilhører samme skipsklasse) var de første "megaskipene" i cruiseindustrien da de kom på begynnelsen av 1990-tallet. Dette er en skipsklasse med mindre og intime skip, og passer bedre for voksne, par og de som reiser alene.

Om bord på Majesty of the Seas finnes bl.a. klatrevegg, to svømmebasseng, to boblebad, et godt utvalg av barer og salonger, Viking Crown Lounge med 360 graders panoramautsikt 46 meter over havet, spa, kasino og teater samt flere restauranter, deriblant en uformell pizzarestaurant hvor du kan lage din egen pizza. Atmosfæren om bord er avslappet og uformell.

Det var i praksis bestemt av Majesty of the Seas skulle selges ut av Royal Caribbeans flåte. Men på grunn av uttallige ønsker fra rederiets lojale cruisere, har det blitt bestemt av skipet beholdes. I den forbindelse vil Majesty of the Seas gjennomgå en real oppgradering. I tillegg til vannsklier, spesialrestauranter og The Dream Works Experience, er den største nyheten at det vil bli gratis internett om bord; det nye High Speed Royal WiFi. Oppgraderingen vil være ferdig før sommersesongen 2016 hvor skipet vil fortsette å seile kortcruise i Karibia. Les mer om oppgraderingen av Majesty of the Seas her.

Se dekksplan for Majesty of the Seas her (til 28.04.17).

Søk og bestill cruise med Majesty of the Seas her. 

 

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive