VERDENSCRUISE

Verdenscruise – den ultimate reisen!

Cruiseskipet MSC Grandiosa svinger på havet. Foto
Cruiseskipet MSC Grandiosa svinger på havet. Foto

VERDENSCRUISE ER EN OPPLEVELSE FOR LIVET, SELVE PRIKKEN OVER I'EN OG TOPPEN PÅ KRANSEKAKA!

La drømmen om et verdenscruise gå i oppfyllelse! På et verdenscruise får du oppleve mange og varierte destinasjoner på èn og samme reise - og du pakker bare ut av kofferten en gang. Du slipper å bytte hotell eller bruke tid på flyplasser, og kan heller bruke tiden din på eksotiske opplevelser jorden rundt.

Det finnes flere forskjellige typer verdenscruise å velge imellom: Stort eller lite skip? Jorda rundt eller «Boomerang»? Praktisk komfort eller overdådig luksus? Et verdenscruise har alt - og vi hjelper deg å velge det som passer deg best!


Verdenscruise – er det noen som kan verdenscruise så er det oss! Send en mail til [email protected]

0

kontakt oss

KONTAKT OSS

Cathrine og Anya kan alt om verdenscruise og deler kunnskapen mer enn gjerne med dere.

Et fullt verdenscruise eller jordomseiling varer som oftest rundt 100 – 120 dager. Det er også mulig å delta på deler av et verdenscruise.

Kontakt oss for å få de beste tipsene

Blogg

NY BLOGG OM BERØMTE CRUISE MED CUNARD

Du trenger ikke bare drømme om å oppleve fortidens elegante cruise over Atlanterhavet, med damer i vakre aftenkjoler, bell boys i stramme uniformer, afternoon tea og fantastiske ballkvelder med storbandmusikk. De fins ennå!

Liker du å danse? Om bord i Cunard-skipene skal vi danse! Grasiøst over gulvet i en spektakulær ballsal. Og om du reiser uten mannlig partner, fortvil ikke: Cunard stiller med «gentlemen hosts»! Og dersom du ikke vil være for lenge borte i fra hunden eller katten din, så løser vi det og. Som det eneste rederiet i verden kan du faktisk ta med din firbente venn til sjøs.

Les vår nye blogg her

Se verden fra et cruiseskip!

1

Stadig flere rederier tilbyr seilinger jorden rundt - på en og samme reise. Her får man all verdens kulturer tett innpå seg – både på havet og over alle kontinenter. Nysgjerrigheten og lysten på å oppleve hva som finnes bak neste horisont har eksistert i uminnelige tider. 

2

Mange verdenscruise starter i Genova eller i Southampton. Siste gjelder eksempelvis Cunards verdenscruise (som var verdens første rederi til å legge ut på et verdenscruise).

3

Du kommer til å tilbringe mange dager til sjøs uten bena på landjorden. Husk å ta deg en tur i land når du kan – selv om du sikkert vil savne bølgenes deilige vugging.

4

Bare se for deg å besøke over 25 forskjellige land, smake noe av verdens beste mat og drikke og å få nye venner. På langcruise treffer du spennende mennesker og kan oppleve hele verden med dem!

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk