Orlando (Port Canaveral)

Orlandos cruisehavn pirrer fantasien – på mer enn én måte.

Selve definisjonen på Florida er – for mange – Disney World. Skal du besøke denne fornøyelsesparken, er Orlando byen du må dra til.

Men det er mye mer å finne på i Orlando enn å dra til parken (som egentlig er fire parker i én) på over ett hundre kvadratkilometer: Et av romfartens fødesteder ligger vegg i vegg med cruisehavnen, og er bare en av mange severdigheter i området.

Enten du vil leie en bil og utforske Everglades nasjonalpark, føle deg som astronaut eller bare slappe av på stranden, har du muligheten til dette og mye mer på et cruise fra Orlando og Port Canaveral.

Fra flyplassen til cruisehavnen

Fly til Orlando og kom deg videre til havnen

Fra Norge går det direktefly til Orlando flere ganger i uken fra Oslo lufthavn. Reisetid fra Oslo er omtrent ni og en halv time, mens kjøreturen fra Orlando internasjonale lufthavn til Port Canaveral tar omkring tre kvarter, fortusatt at trafikken flyter lett.

Orlandos cruisehavn

Floridas favoritthavn for cruiseskip ønsker deg velkommen

Det er ikke mange cruisehavner som kan skryte av like mange og bra fasiliteter som det Port Canaveral kan. I tillegg til gode parkeringsmuligheter, butikker og spisesteder, byr havnen også på opplevelser av forskjellige slag. Exploration Tower er Port Canaverals nyeste severdighet, og er tilgjengelig uten å måtte forlate havneområdet.

1

Det berømte Kennedy Space Center er stedet USA har sendt opp sine romferger og måneraketter fra. Nå kan du utforske av hjertets lyst og lære massevis om romfart.

2

Florida er en delstat med mange fantastiske dyreopplevelser. I Brevard Zoo kan du se dyr fra hele verden i store innhegninger. Du kan for eksempel mate sjiraffer, leke med aper eller holde en slange.

3

Florida er et paradis for deg som spiller golf, og selv om du til tider kan bli avbrutt av alligatorer, holder de seg som oftest for seg selv. Ett sted der du kan nyte kombinasjonen av dyr og sport, er på Gators 'n Golf i Orlando.

4

Orlando er barnas favoritt, og det skal godt gjøres at de kjeder seg med en dag på en av vannparkene i området. Aquatica, Discovery Cove eller Disney's Blizzard Beach er alle veldig populære.

Opplev enda mere moro i Orlando

  • Dra på utflukt til Everglades nasjonalpark lenger sør i Florida og se det utrolige dyrelivet på nært hold. Sett av hele dagen
  • Tilbring dagevis i selskap med Mikke, Donald og Langbein på Disney Worlds mange fornøyelsesparker
  • Se Floridas største samling glassmalerier på Charles Homer Morse-museet
  • Opplev en av delstatens koseligste småbyer Winter Park – bare 20 minutter med bil fra Orlando
  • Oppdag livet under vann med en tur i en båt med glassbunn på Silver Springs State Park i Ocala

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk

Andre destinasjoner innenfor USA og Alaska