New York og New Jersey

Et cruise fra New York eller New Jersey åpner nye horisonter og nye havner.

Cruise på USAs østkyst – overraskelser og inntrykk

New York og New Jersey er både ankomst- og avreisehavn for et vell av forskjellige typer cruise. Kontakt oss for enda flere forslag enn du finner her!

Et cruise fra verdensmetropolen New York gir deg muligheten til å kombinere noen dager i en av våre absolutte favorittbyer med et cruise langs den idylliske østkysten av USA.

Spis hummer i lange baner i koselige fiskerlandsbyer i New England, der båtene kommer inn med fulle tråler hver eneste morgen. Nyt fantastiske fjellturer i velholdte og tilgjengelige turområder i Vermont. Se en baseballkamp med Red Sox i Boston. Uansett hva du velger, kan vi hjelpe deg med en skreddersydd opplevelse.

Transport

Fly til New York og New Jersey, og kom deg til havnen

New York betjenes i hovedsak av to internasjonale flyplasser. John F. Kennedy internasjonale lufthavn (med koden JFK) ligger i bydelen Queens og Newark Liberty internasjonale lufthavn (med koden EWR), som ligger over delstatsgrensen til New Jersey. Begge flyplassene er godt betjent med både taxi og kollektivtransport, og det er sjelden mer enn tre kvarters reisetid med bil til noen av storbyområdets cruisehavner – sett bort ifra det at trafikken i New York til tider kan bli veldig saktegående.

Fasiliteter i havn

Oversikt over cruisehavnene som betjener New York

Cruiseskipene legger til kai ved tre forskjellige havner i New York-området. Royal Caribbean og Celebrity Cruises har en egen havn i New Jersey, mens det er i Manhattan Cruise Terminal og Brooklyn Cruise Terminal andre rederier legger til. Det er enkelt å parkere ved alle havnene, selv om prisene kan være avskrekkende for bilister som kommer utenbys fra.

1

Få en skikkelig pustepause fra de travle gatene i New York med en utflukt til Central Park. Parkanlegget – som er større enn både Monaco og Vatikanstaten – er byens stolthet.

2

Bydelen Brooklyn har gjennomgått en massiv forbedring gjennom hele 2000-tallet og er nå et fascinerende og spennende område å tilbringe tid i for både turister og fastboende.

3

I New York finner du noen av verdens beste museer, som for eksempel Guggenheim med sine overdådige kunstsamlinger, American Museum of Natural History eller Museum of the Moving Image.

4

Frihetsgudinnen og Ellis Island er obligatoriske stoppesteder på omvisningen i New York. Her strømmet det over 12 millioner immigranter til USA på 1800- og 1900-tallet, og de så Frihetsgudinnen som symbolet på et nytt liv.

Det er SÅ mange flere ting å finne på i New York

  • Dra på matomvisning i USAs største by. Du vil finne noe for en hver smak, enten du liker pizza på hjørnet eller trestjernersopplevelser
  • Empire state building er for mange selve skyskraperidealet, og selv om det finnes høyere, er det lite som slår utseendet på denne bygningen
  • Besøk minnesmerket for angrepene den 11.09.01, og hedre alle som mistet livet i denne terrorhandlingen
  • Museum Of Modern Art og Whitney Museum of American Art er bare noen av de mange fantastiske kunstmuseene du finner i byen
  • Opplev noen av verdens støste stjerner opptre på Radio City Music Hall eller Madison Square Garden

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk

Andre destinasjoner innenfor USA og Alaska