Miami

Sol, fantastisk mat og klassiske opplevelser gjør et cruise fra Miami til den perfekte starten på ferien.

Enten du går i land i Miami. går om bord eller kanskje legger til noen dager på begynnelsen eller slutten av et cruise, vil byen glede og overraske deg.

Frilyntheten, den avslappede stemningen og de trivelige menneskene gjør dette til en av verdens cruisehovedsteder.

Klimaet i Miami er tropisk, og det er sjelden temperaturen sniker seg under 20 °C, selv om vinteren. Det kan regne mye, særlig på sommeren, og dette kan det være lurt å ha i bakhodet når du pakker for en reise til Miami på denne årstiden. Uansett hvilket cruise fra Miami du velger, anbefales det å legge inn et par dager i byen. Her finner du musikkopplevelser, en fargerik lokal kultur og massevis av spennende utflukter.

Transport

Slik kommer du deg til Miami og videre til havnen

Flyplassen i Miami er en av de aller travleste i hele USA, og betjener nærmere 50 millioner passasjerer i året. SAS har sesongbaserte direkteflyvninger hit fra Oslo, slik at du kan komme deg hit med maksimum én mellomlanding på Oslo lufthavn fra hvor som helst i landet. Norwegian flyr direkte til Fort Lauderdale året rundt, fire dager i uka. Fra de to flyplassene tar det henholdsvis et kvarter eller en halvtime dersom trafikkflyten er god.

Cruisehavnen

Amerikansk maksimalisme i cruisehavnen i Miami

Cruisehavnen i Miami er rett og slett verdens største. Den har sju terminaler og et vell av fasiliteter. I tillegg ligger den i gangavstand fra en rekke foltte områder av byen, så her har du all mulig anledning til å gi deg hen til Floridas mange tilbud. Uansett hvor lenge du tenker å ta ferie i Maimi, finner du det du trenger med cruisehavnen som utgangspunkt.

1

Har du en hel dag og vil få en virkelig fantastisk naturopplevelse, er det få ting som slår en tur på sumpbåt i Everglades nasjonalpark. Se alligatorer, slanger og et yrende fugleliv.

2

Miami er et mekka for alt som har med havet å gjøre. Sjølivet utenfor byen er fantastisk, og på Miami Seaquarium kan du se eksempler på alle de flotte dyra som finnes et steinkast fra land.

3

På Miami Beach ligger den noe av den eldste og mest ikoniske bebyggelsen i byen, med fantastiske Art deco-bygninger fra 1930- og 40-årene. Vandre rundt i dine stiligste klær og gjenopplev historien.

4

Barna elsker å være med på cruise fra Miami, og med en dag i land, er det ikke mange av byens severdigheter som slår bedre an med de små enn Miami Children’s Museum.

Miami kan by på enda flere flotte opplevelser:

  • Gå på konsert. Miami er en by som tiltrekker seg artister fra hele verden
  • Besøk Vizcaya Museum & Gardens for en idyllisk dag i luksusomgivelser
  • Tilbring dagen på stranden. Miami beach er blant verdens mest ikoniske steder å ta en dukkert
  • Besøk Little Havana for en ekte følelse av det gamle Cuba
  • Lær om lokal flora i Fairchild Tropical Botanical Garden

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk

Andre destinasjoner innenfor USA og Alaska