Fort Lauderdale

Hakket mindre masete enn Miami, med andre flyalternativer og like mange muligheter.

Fort Lauderdale ligger like nord for Miami, og deler det meste med naboen i sør. Her finner du fantastisk shopping, deilig vær året rundt, nydelig mat og verdens beste utvalg av cruise.

I Fort Lauderdale er du skjermet fra de vanlige storbybekymringene og kan nyte roligere dager, med færre mennesker og mindre kjas.

Klimaet i Fort Lauderdale er tropisk, med temperaturer som ligger stort sett mellom 20 og 30 °C året rundt. Sommeren er høysesong for regnvær, men selv om det kan komme yr hele dagen i perioder, er det stort sett over etter et kraftig skyll. Husk paraply, og finn noen kule innendørsaktiviteter hvis du har noen dager å tilbringe i Fort Lauderdale.

Flyplassen

Fra verden til flyplassen til cruisehavnen

Flyselskapet Norwegian flyr direkte mellom Oslo lufthavn og Fort Lauderdale flere ganger i uken, så det er enkelt å komme seg hit. Den internasjonale flyplassen i Fort Lauderdale ligger veldig nærme de aller fleste cruisehavnene i byen. Det er allikevel flere europeiske flyselskap som flyr til Miami, som ligger litt lenger unna.

Cruisehavnen

Fasiliteter på cruisehavnen i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale kalles av mange for «Amerikas Venezia», og det er ikke vanskelig å skjønne. Byen har ikke et spesielt definert sentrumsområde, men snarere en masse spennende bydeler og avkroker. Cruisehavnen ligger enkelt tilgjengelig fra mange av byens områder med vanntaxi. Kjøper du et heldagskort ($28 USD for 12 – 64 år), kommer du deg akkurat dit du vil i nettverket.

1

Fort Lauderdale er et herlig sted å tilbringe ved vannet, enten du foretrekker sand mellom tærne eller et glass med iskald drikke mellom fingrene. Forbered deg på maks avslapping!

2

Bonnet House Museum and Gardens tilbyr deg en fantastisk måte å oppleve det gamle Florida. Museet er opprettet i en gammel plantasje, og her kan du se hvordan livet var for både fattig og rik før i tiden.

3

Se de imponerende våtmarksområdene i Everglades National Park. Her kan du komme tett på et vanvittig dyreliv, der alligatorer og svære slanger er blant de mest slående.

4

Besøk et av Fort Lauderdales mest interessante museer, Stranahan House. Dette huset, som er et av byens aller eldste, har blitt kjærlig restaurert til sin tidligere stolthet som handelsstasjon.

Mer å finne på i Fort Lauderdale

  • Ta en joggetur i en av byens mange flotte parker
  • Bli med på tur i Las Olas-gondolene, med lokalkjente gondolierer
  • Opplev en konsert på Broward Center for the Performing Arts
  • Få en annerledes shoppingopplevelse på Las Olas Boulevard

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk

Andre destinasjoner innenfor USA og Alaska