USA og Alaska

Kombiner et cruise med noen dager i «The Big Apple», la deg fascinere av Alaskas ekspansive ødemark eller bare slapp av med en tropisk drink i neven.

Frihetsgudinnen i New York © Ronile, Pixabay
Frihetsgudinnen i New York © Ronile, Pixabay

Det store landet i vest kan lokke med mange typer ferie, men få er like velegnet som cruise.

I amerikanske farvann er det så utrolig mange spennende områder å utforske: Alt fra subtropiske strøk langs kysten av Mexicogulfen til arktiske drømmeland i Alaska står på menyen når du tar et cruise i USA – og ekspertene våre er klare for gi deg tips og turer.

Mange cruise fra USA starter fra havner i Florida, som Orlando, Miami og Fort Lauderdale, og disse setter gjerne kursen rett ned til Karibien, der sol, varme og deilig tropiske opplevelser venter. Vil du se de enorme arktiske ødemarkene i Alaska, er det typisk å reise fra havner som Vancouver, Seattle og Anchorage. Til slutt kan du nyte det beste av det gamle USA med et cruise på østkysten. Typiske avreisehavner er New York, New Jersey eller Boston.

Regioner

Østkysten og Canada

Et cruise fra New York eller New Jersey kan ta deg nordover til det som kalles New England, ministatene på østkysten med koselige fiskelandsbyer og herlig natur. Eller så kan New York være utgangspunktet for et cruise mot Karibien, der temperaturen øker for hver morgen, og stemningen blir gradivs mer tropisk. Du velger!

Sørstatene og Mexicogolfen

Fra Florida og helt til Cancún i Mexico strekker det seg en herlig kystlinje med mange opplevelser som ofte spiller annenfiolin til nærmeste nabo – Karibien. Men her kan du få i pose og sekk! Hva med et cruise som stopper i Galveston, Texas på vei til Cancún for en skikkelig «spring break» før du avslutter med tropisk bedagelighet i Karibien?

Vestkysten og Alaska

Den amerikanske vestkysten breddfull av opplevelser – fra grensen til Mexico til polarsirkelen. Se de Hollywoodbrune kjendisene på Venice Beach, drikk de deiligste viner i Oregon eller la deg fascinere av den enorme ødemarken som er USAs største delstat: Alaska. Enten du holder deg om bord i skipet eller tar noen dager i land er du garantert minner for livet.

Topptips fra ekspertene våre:

1

USAs kanskje livligste og mest ikoniske by er New Orleans. Er du glad i jazz, uteliv, historie og fantastisk, kreolsk mat, kan New Orleans fort bli cruisets høydepunkt.

2

Mange cruise langs vestkysten i USA har Alaska som destinasjon, men det er en lang rekke fantastiske steder å besøke på veien dit. For eksempel Californias sydligste by, San Diego.

3

Besøk verdens hummerhovedstad, Rockland i Maine, og spis det gildeste av sjømat til frokost, middag og kvelds. De sjarmerende fiskebåtene er den perfekte kulissen.

4

Besøk det nærmeste du kommer til Frankrike på denne siden av Atlanterhavet: Quebec. Her finner du imponerende arkitektur, strålende kokkekunst og det lille «je ne sais qui».

Reisemål i USA og Alaska

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk