Transatlantisk

Den klassiske måten å komme seg over Atlanterhavet

Gjør krysningen til USA i elegant og tidløs stil

Sommerhalvåret er tiden for cruise i Middelhavet og Nord-Europa, mens vinteren er høysesong for cruise i Karibien. I skuldersesongene krysser de aller fleste cruiseskipene Atlanterhavet mellom disse to havene, og det er fullt mulig å være med på overfarten. Den kan også være begynnelsen på et cruise i destinasjonsområdet.

I tillegg til disse sesongoverfartene, tilbyr Cunard krysninger mellom Southampton og New York året rundt med Queen Mary 2. Dette verdenskjente rederiet har drevet atlanterhavstrafikk i snart 200 år, og det er ingen overdrivelse å si at de har perfeksjonert kunsten å ankomme USA med stil.

Vær forberedt på været

Hva bør du pakke av klær?

Transatlantiske cruise kan gå både i Nord- og Sentralatlanteren, og reiseruten burde være din viktigste pekepinn på hvilke klær du pakker med på turen. Cruise som starter i Middelhavet og ender i Florida kan likevel fordre vindtette klær i bagasjen, da fotturer på for eksempel Azorene eller Kanariøyene kan være spesielt utsatt for naturkreftene.

Ankom USA med stil

New York eller Miami?

Hvis du planlegger å tilbringe noen dager i New York eller Florida etter ankomst, lønner det seg å planlegge dette i pakkingen. Vi har omfattende reisemålsbeskrivelser med omtaler av både klima og fasiliteter i havn for alle de viktigste anløpene på den andre siden av Atlanterhavet.

Herlige stopp på veien

1

Azorene er Portugals idylliske utpost i Atlanterhavet. Ikke bare er øygruppen mer isolert enn Madeira, den er også villere og mer uberørt. Husk gode tursko!

2

Det er lett å tro at Grønland er en eneste stor isbre, men det er masse spennende å se og oppleve her. Fargerike småbyer er strødd langs hele kysten, og innlandet lokker med spektakulære turer.

3

Bermuda er hjem til Bermudashorts, longdrinks og verdens laveste skuldre. Sleng inn fantastiske strender og uovertruffen shopping, og du har det beste stedet for en todagersstopp.

4

Helt øst i Canada finner du Newfoundland – et naturens skattkammer og stedet du kan nyte alt det deilige have har å by på. Enten du vil ha hummer eller fantastiske soloppganger

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk