Cruise i Sør-Amerika

Samba, tango, inkabyer, og drømmestrender – bli med på cruise i en verdensdel det oser glede av!

Har du ennå ikke sluppet deg løs på karneval eller oppdaget lidenskapen i tango?

Vi kan hjelpe deg med å finne spennende og opplevelsesrike cruise til både Brasil, Argentina og resten av Sør-Amerika. La fantasien løpe løpsk i et ellevilt spill av følelser, farger og inntrykk.

For mange er Sør-Amerika selve definisjonen på det eksotiske, med musikk og mat, tradisjoner og severdigheter som tatt rett ut en fantasiroman. På et cruise til Sør-Amerika kan du oppdage tropisk regnskog og bortgjemte samfunn, men også fargesprakende storbyer og spektakulære kulturopplevelser. Dra til Rio de Janeiro og delta i verdens mest kjente karneval eller tilfredsstill dine indre lidenskaper med tango i Buenos Aires.

Amazonas, Sør-Amerika @SL_Photography. Getty Images

Regioner

Tropisk regnskog, endeløse strender og alpine naturopplevelser

Sør-Amerika er et kontrastenes kontinent, der du kan oppleve ørken, regnskog og høyfjell. Alt er innen rekkevidde fra noen av verdens flotteste strender, og blir forvaltet av smilende, vennlige mennesker. Storbyene er like velutviklet som i Europa, og det er allikevel lett å finne et bortgjemt sted hvis du trenger litt alenetid. Det er også på dette kontinentet du finner Amazonas - en av Jordens lengste elver hvor de virkelig store naturopplevelsene står i kø.

Lokalbefolkning © evastupica, Pixabay

Kulturer

De innfødte og de innflyttede i skjønn forening

Du kommer veldig langt i Sør-Amerika om du snakker spansk – det er forstått over så å si hele kontinentet. Allikevel er det tydelige forskjeller mellom befolkningen i de forskjellige landene. De sydlige landene, Argentina og Chile, er preget av prærieaktige landskap som opplever kalde vintre. Brasil og de andre landene lenger nord har stort sett tropiske tilstander året rundt.

Machu Picchu, Peru, Sør-Amerika @ OGphoto, Getty Images

Opplevelser

Verdensarv, avantgardistisk kunst og det enkle bondelivet

Har du flere dager på land i Sør-Amerika, står opplevelsene i kø nesten uansett hvor du er. På Stillehavssiden av kontinentet kan du komme deg enkelt opp i fjellene og se verdensarvstedet Macchu Picchu, mens østkysten er perfekt for et elvecruise på Amazonas, en togtur på pampas i Argentina eller noen avslappende dager på fortryllende badeplasser – langt fra folk.

Få øyeblikkelig lyst på Sør-Amerika

Det kanskje aller heftigste du kan få med deg i Sør-Amerika er karneval i Rio. En fargerik fest med musikk, mennesker og milelange opptog.

Reisemål