Rødehavet og Emiratene

Fra dykking i krystallklart hav til shopping i Dubai – dette er cruise som virkelig leverer!

La oss hjelpe deg med å finne det perfekte cruise med sol, shopping og superluksus.

Forbered deg på tropevarme helt inn til beinet med et cruise fra De forente arabiske emirater eller i Rødehavet. Kombinert med opplevelser i verdensklasse med shopping i Dubai, badestrendene i Eilat og dykking blant korallrev, fargerike fisk og skipsvrak, gir cruise til Rødehavet og emiratene deg en opplevelse for livet.

Er du interessert i historie kan du legge turen innom Egypt og komme tett på pyramidene i Giza. Eller du kan se Kongenes dal lenger sør i landet, før du opplever de eldgamle bosetningene langs Omans sørkyst. Flere cruise til eller fra Dubai går gjennom hele middelhavet, og gir deg den ultimate kulturreise. Vi hjelper deg med alt unntatt å nyte turen – det klarer du helt selv!

Klima

Pakk fornuftig, men også stilig

Den beste tiden å besøke Rødehavet og emiratene er sent på høsten og tidlig på våren. Midtvinters kan nettene bli kjølige, og sommeren kan bli stekende varm. Du kan allikevel forberede deg på varme dager, uansett når du besøker regionen.

Historie

Pyramider og eldgamle siviliasjoner

Nesten alt du kommer over i denne regionen er preget av områdets eldgamle sivilisasjon. Det er ikke bare pyramidene i Egypt som har stått her i århundrer, men massevis av spennende landsbyer og monumenter langs hele kysten av den arabiske halvøya.

Fantastiske opplevelser i Rødehavet og emiratene

1

Benytt sjansen til en utflukt i ørkenen. Fra Dubai eller Abu Dhabi er det bare en kort kjøretur før du er langt ute i sanddynene.

2

Hvis du vil besøke Kongenes dal i Egypt, bør du sette av god tid til å se alt, og ta med den sterkeste solkremen du finner.

3

Hvis du har ekstra dager før eller etter et cruise som går innom Egypt, bør du finne tid til å dykke i Rødehavet. Artsmangfoldet er enormt!

Reisemål i Rødehavet og Emiratene

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk