Cruise i Middelhavet

I det solfylte Middelhavet venter det ypperste verdensdelen vår har å by på av kunst, kultur og shopping. Vi tilbyr cruise i Middelhavet året rundt.

Pittoreske Positano på Amalfikysten i Italia @neirfy, Getty Images.
Pittoreske Positano på Amalfikysten i Italia @neirfy, Getty Images.

Vi representerer 25 forskjellige rederier og kan tilby cruise i Middelhavet året rundt.

Populære storbyer som Barcelona, Roma, Venezia og Istanbul ligger alle i overkommelig avstand fra havnen. Fra slutten av april til midten av november er den mest populære sesongen og størst utvalg av cruise i området, men også resten av året kan man reise på cruise i Middelhavet.

Severdighetene står nærmest i kø og venter på å bli utforsket når man er på cruise i Middelhavet. Fra Colosseum og Vatikanet i Roma til Det skjeve tårnet i Pisa, antikkens Efesos med sine godt bevarte ruiner og Den blå moskeen i Istanbul. I øst finner du billedskjønne Santorini og i Adriaterhavet venter høydepunktene som perler på en snor; Venezia, Dubrovnik og Kotor.

Shopping i Barcelona, Spania, Middelhavet @
martin-dm

Regioner

Det vestlige Middelhavet

I det vestlige Middelhavet besøker skipene gjerne større byer. De fleste befinner seg like ved havet eller en kortere tur fra havnen. Her kan man oppleve de fasjonable badestedene langs Den franske riviera, leve det gode liv i Sorrento og på Capri, reise tilbake i tid i Pompeiis enestående ruiner eller shoppe i Barcelona.

Mykonos, Hellas, Middelhavet @Poike, Getty Images

Det østlige Middelhavet

Det østlige Middelhavet preges av solfylte strender og svunne sivilisasjoner, bl.a. de myldrende basarene i Izmir og Istanbul, Olympia – de olympiske lekers vugge, pittoreske Santorini og Mykonos med sine fantastiske strender, samt vakre Dubrovnik, som oser av historie.

Reisemål