Bermuda

Bermuda er det perfekte fargespill med rosa strender og turkisblått hav.

Bermuda ligger i ensom majestet over 1 000 kilometer fra USAs fastland. Selv om øygruppa ikke regnes som del av Karibien, er det subtropiske klimaet og den bedagelige stemningen veldig lik den du finner på øyene lenger mot sør og vest.

Bermuda har flere golfbaner per innbygger enn noe annet sted i verden, så her kan du virkelig få sving på sakene! Er du ikke opptatt av å forbedre handicap-en, kan du velge å shoppe. De beste kjøpene er lokal parfyme, utskjæringer i sedertre og selvfølgelig bermudashorts. Vil du heller spare penger og lade batteriene, er Bermudas strender det som virkelig trekker besøkende hit. De blir kåret til verdens vakreste – år etter år.

Hamilton, Bermuda © wwing, Getty Images

Transport

Fra flyplassen til Hamilton til skipet

Bermudas eneste flyplass tar opp mesteparten av øya St. David's, og ligger en 15-minutters kjøretur fra Hamilton. L. F. Wade internasjonale lufthavn håndterer rundt en halv million reisende årlig, og kan håndtere alle typer fly. Direkteflyvninger fra Europa kommer utelukkende fra London, men disse er til gjengjeld forholdsvis hyppige.

Cruisehavnen i Hamilton © dbvirago, Getty Images

Fasiliteter

Alt du trenger å vite om cruisehavnene på Bermuda

Dersom du kommer til Bermuda på et mindre skip – under 700 fot – vil dette kunne legge til kai i sentrum av Hamilton. Her er det bare å vandre rett ut i byen og begynne utforskningen, enten til fots eller med offentlig transport – kjøp et dagskort på turistinformasjonen ved utgangen. Ankommer du med et større skip, vil dette ligge ved King's Wharf. Den enkleste måten å komme seg herfra til Hamilton er med taxibåt, som tar rundt 20 minutter og dekkes av dagskortene til offentlig transport.

Bermuda har et stort utvalg av fantastiske golfbaner. Sett av tid til å spille deg gjennom 18 hull, eller kanskje enda flere.

Flere ting å gjøre på Bermuda

  • Opplev livet i havet på Bermuda Underwater Exploration Institute
  • Se havet fra en båt med glassbunn
  • Kjøp et par genuine bermudashorts fra TABS – The Authentic Bermuda Shorts
  • Spasér langs den gamle jernbanetraseen – The Railway Trail – som ble gjort om til tursti på 40-tallet

Andre destinasjoner