Bahamas

Et billedskjønt paradis, med kort vei til USA og neste mulighet for spektakulære opplevelser

Få steder er like synonymt med Karibien som det Bahamas er. Nydelig, krystallklart hav, avslappet stemning og over 700 øyer der du kan gå deg vill eller shoppe deg spinnvill. Med gjennomsnittstemperaturer fra rundt 20 – 30 °C, er været mildt og godt året rundt. Regnet kommer stort sett om sommeren, da gjerne med noe høyere temperaturer også.

Enten du er glad i golf, strand, shopping eller eksepsjonelle matopplevelser, vil du finne noe som passer for deg på Bahamas. Tettheten av cruisepassasjerer her er stor, og de fleste rederier som opererer i Karibien legger turen innom Bahamas med et eller flere av sine skip.

Transport

Med fly til Bahamas og videre til havnen

Lynden Pindling internasjonale lufthavn er den største flyplassen på Bahamas, og ligger like utenfor hovedstaden Nassau. Denne og flyplassen i FReeport er de to mest naturlige innfallsportene til Bahamas, og det er også i disse to største byene at alle cruiserederiene har mulighet for å legge til. Fra Lynden Pindling til Nassau sentrum tar det 20 minutter i bil, mens mellom Freeports flyplass og cruisehavn tar turen omkring et kvarter.

Fasiliteter

Cruisehavner på Bahamas

Det er som nevnt Nassau og Freeport som er hjem til de største cruisehavnene på Bahamas. Her finner du god infrastruktur, med både taxfreebutikker og turistinformasjon, i tillegg til enkel transport til bykjernene. I tillegg til disse havnene, har en rekke rederier egne anløp på mer eller mindre private øyer og områder. Sjekk på de enkelte rederienes sider her hos oss for å finne ut hva de tilbyr.

1

Svøm med grisene på Satniel Cay eller delfiner på Salt Cay. Det krystallklare vannet og de lekne dyra er en herlig kombinasjon!

2

Se «The Queen's Staircase» i Nassau, en trapp hugget ut i fjellet for at britiske soldater skulle ha kortere vei opp til forsvarsverket Fort Fincastle.

3

Hvis du befinner deg på Eleuthera, bør du kjøre langs Queen's highway til glassvindubroen. Dette er Bahamas' svar på Atlanterhavsveien, med kraftige kontraster.

4

Nyt en spasertur blant den fargerike bebyggelsen i en av de mange små landsbyene på Bahamas. Er du heldig, selger de kald drikke også!

Enda flere ting å gjøre på Bahamas

  • Besøk et romdistilleri og se prosessen som skaper herlig drikke av sukkerrør
  • Besøk Bahamas' største resort, Atlantis, med golfbaner, badepark og casino
  • Ta et dykkerkurs og se korallrevene på nært hold
  • Oppdag den uberørte naturen i Lucayan nasjonalpark
  • Spill golf på en av de mange topprangerte banene på øygruppa

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk

Andre destinasjoner innenfor Karibien