Karibien

Hvite strender, eksotiske øyer, vaiende palmer og turkist hav så langt du ser. Karibien er det nærmeste man kommer paradis på jord.

Blått hav med fargerike solstoler på stranden
Blått hav med fargerike solstoler på stranden

Anbefalte cruise i Karibi​en

De 7 000 øyene som utgjør Karibien og danner grensen mellom Atlanterhavet og Det karibiske hav varierer i både natur og kultur, men felles for dem alle er en varm og eksotisk opplevelse med barnevennlige destinasjoner for alle som reiser hit.

​I Karibien står sol, vann og strand i fokus. Men Karibien kan også by på historie, kultur og på enkelte av øyene også shopping. De fleste cruisene starter i Miami eller Fort Lauderdale, men vi kan også tilby cruise fra San Juan (Puerto Rico), Bridgetown (Barbados), New York, St.Thomas, Guadeloupe, New Orleans, Tampa og Orlando (Port Canaveral, Florida).

Regioner

De nordlige øyene i Karibien

Øyene som ligger lengst nord, er sterkt preget av mye turisme fra USA. Dette preger store deler av industrien på godt og vondt. I disse områdene er det veldig lett å gjøre seg forstått og alle fasilitetene er som skapt for å finne lett fram. Samtidig kan det i blant føles litt lite autentisk. Er det det du er ute etter, finner du spennende reisemål lenger sør.

De sørlige øyene i Karibien

Flere av øyene som ligger sør i Karibien, er preget av nærheten til Sør-Amerika. Noen steder er cruisehavnene litt mer nedstrippet, mens andre steder legger skipene til i bukten, og du lir hentet i båt inn til land. Her føles ofte befolkningen mer autentisk. Ulemper kan være at man må betale i lokal valuta fremfor dollar, og at engelskkunnskapene er jevnt over mindre.

Idylliske dager og tropiske netter i paradis

1

Se Karibien fra under vann! Det er rett og slett et helt enormt utvalg av spennende steder der du kan spenne på svømmeføtter og maske, før du begir deg mot korallrevene.

2

Enten du kommer for salsa på Cuba, reggae på Jamaica eller calypso på Trinidad og Tobago, vil den rike karibiske musikken finne en måte å innsmigre seg i sjela di.

3

Det er lett å tro at øyene i Karibien er helt utbygget, men dette er absolutt ikke tilfelle. På St. Lucia kan du for eksempel utforske vulkankjernene Petit Piton og Gros Piton.

4

Det karibiske kjøkkenet har hentet inspirasjon fra hele verden, selv Norge! «Hele» Jamaica spiser Ackee and saltfish til frokost, og bruker norsk fisk som ingrediens.

Reisemål i Karibien

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk