Cruise til Kanariøyene

Reis på cruise til øyene med evig sommer – ikke rart dette er en av Europas aller mest populære feriedestinasjoner.

Både Kanariøyene og Madeira er populære reisemål, enten man kommer hit luftveien eller over havet. Noen rederier tilbyr seilinger hit året rundt, mens andre begrenser reisene til sommeren. Uansett når du tar en ferie på Kanariøyene, er du nesten alltid garantert fantastisk sommervær.

Madeira er en av Portugals utposter i Atlanterhavet. Øya anses av mange som å være Kanariøyenes mer modne utgave, og det gjenspeiles i aktivitetene du kan delta i her. Fotturer, golf og gastronomi er i fokus uansett, men kanskje enda mer med et cruise til Madeira.

Alle elsker å ligge på stranden i Syden © Orbon Alija, Getty Images

Kanariøyene

Noe for alle

Turister fra hele verden har flokket til strendene på Kanariøyene i flerfoldige tiår. Billige opplevelser, fantastisk klima og solsikre ferier er bare noen av grunnene til at denne øygruppen tiltrekker seg besøkende året rundt. Kanariøyene kan virkelig by på noe for alle!

Fantastisk natur på La Palma © Flavio Vallenari, Getty Images

De skjulte skattene

Det finnes et utall fantastiske, allmenngyldige severdigheter og opplevelser på de sju viktigste øyene som utgjør øygruppa. Du trenger allikevel ikke anstrenge deg noe særlig for å komme deg ut av turistløypa eller kunne finne unike og originale ting å gjøre på Kanariøyene.

Herlige Madeira © Jürgen Sack, Getty Images

Madeira

Nesten Kanariøyene, minst like vakkert

Den portugisiske øya er en populær destinasjon for turister fra hele verden. Øya appellerer særlig til besøkende med god smak for et unikt kjøkken, for spennende fotturer og for en spennende avart av portugisisk musikkultur.

Høydepunkter på Kanariøyene og Madeira

En ferie på Kanariøyene er ikke komplett uten å tilbringe litt tid på stranden. Enten du plasker i vannet, slikker sol eller bare nyter utsikten, er de kanariske strendene fantastiske!

Reisemål