Det indiske hav og Afrika

Stort mer eksotisk enn Zanzibar, Øst-Afrika og Det indiske hav blir det ikke på cruise!

La oss gi deg en opplevelse for livet i Afrika

«Det mørke kontinent» er ikke lenger en ufremkommelig jungel, fylt til randen av ville rovdyr. Det er fortsatt store mengder villmark å utforske i den nest største verdensdelen, men samtidig kan du tilbringe tiden på kritthvite strender, asurblått hav og fantastiske spisesteder som serverer den deiligste mat og drikke.

Øygruppene i Det indiske hav er kjent for å være hjem til noen av klodens mest luksuriøse feriesteder, med Maldivene og Seychellene, Mayotte, Reunion og Mauritius som bare noen av de beste. Akkurat som i Karibien har flere rederier sine egne private øyer her, eksklusivt holdt av til sine gjester.

Klima og temperatur

Nyt varmen i Afrika og brisen på havet

Et typisk cruise på Det indiske hav og til Afrika vil ofte foregå hovedsakelig i tropiske himmelstrøk, og du kan regne med å kunne kle deg lett hele turen. Dekkende klær kan allikevel være lurt, både for å holde varmen på kjølige aftener, men også for beskytte mot stekende sol.

Trygghet

Hold deg i god helse

I flere land langs den afrikanske østkysten anbefales det å være forberedt med tanke på helse. Det er fristende å smake på maten hos de mange sjappene langs veien, og det er enormt mye å ta for seg. Bare sørg for å ha de maveregulerende tablettene klare.

Afrika er tryggere enn ryktene sier

Mange vil kanskje forbinde besøk til Afrika med bekymringer omkring trygghet. Hvordan er det å spasere i Afrikanske byer eller på strendene? Faktum er at så lenge du tar vanlige forholdsregler, er det like trygt her som noe annet sted.

Fargerike opplevelser og storslåtte syn

1

Kritthvite strender er en av de mange grunnene til å besøke denne delen av verden. De er verdt hele turen i seg selv!

up
2

Kysten nedover Øst-Afrika er preget av århundrer av handel mellom arabiske, indiske og lokale kjøpmenn. Dette har gitt regionen en helt egen arkitektur.

down
3

Uansett hvilken av øyene i det indiske hav du besøker, bør du ta turen til et av nattmarkedene og smake deg gjennom fantastisk «street food».

down
down
down
sort
down