Cruise i Det indiske hav og Afrika

Stort mer eksotisk enn Zanzibar, Øst-Afrika og Det indiske hav blir det ikke på cruise!

La oss gi deg en opplevelse for livet i Afrika

«Det mørke kontinent» er ikke lenger en ufremkommelig jungel, fylt av ville rovdyr. Det er fortsatt store mengder villmark å utforske i den nest største verdensdelen, men samtidig kan du tilbringe tiden på kritthvite strender, asurblått hav og fantastiske spisesteder som serverer den deiligste mat og drikke.

Øygruppene i Det indiske hav er kjent for å være hjem til noen av klodens mest luksuriøse feriesteder, med Maldivene og Seychellene, Mayotte, Reunion og Mauritius som bare noen av de beste. Akkurat som i Karibien har flere rederier sine egne private øyer her, eksklusivt holdt av til sine gjester.

Dhow i solnedgang © bocero1977, Getty Images

Klima og temperatur

Nyt varmen i Afrika og brisen på havet

Et typisk cruise på Det indiske hav og til Afrika vil ofte foregå hovedsakelig i tropiske himmelstrøk, og du kan regne med å kunne kle deg lett hele turen. Dekkende klær kan allikevel være lurt, både for å holde varmen på kjølige aftener, men også for beskytte mot stekende sol.

Kjempereker på stranden © MariusLtu, Getty Images

Trygghet

Hold deg i god helse

I flere land langs den afrikanske østkysten anbefales det å være forberedt med tanke på helse. Det er fristende å smake på maten hos de mange sjappene langs veien, og det er enormt mye å ta for seg. Bare sørg for å ha de maveregulerende tablettene klare.

Gater i Afrika © peeterv, Getty Images

Afrika er tryggere enn ryktene sier

Mange vil kanskje forbinde besøk til Afrika med bekymringer omkring trygghet. Hvordan er det å spasere i Afrikanske byer eller på strendene? Faktum er at så lenge du tar vanlige forholdsregler, er det like trygt her som noe annet sted.

Fargerike opplevelser og storslåtte syn

Kritthvite strender er en av de mange grunnene til å besøke denne delen av verden. De er verdt hele turen i seg selv!