Cruise til Hawaii og Stillehavsøyene

Aloha! Det enorme Stillehavet er midt i blinken for et langt og bedagelig cruise. Oppfyll barndomsdrømmen om paradis!

Opplev det eksotiske og fantastiske Stillehavet – vi tar deg dit!

Enten du drømmer om å surfe på Waikiki i Honolulu til lyden av Beach Boys eller er ute etter øde øy-stemning, er du på riktig vei med et cruise i Stillehavet eller til Hawaii. Her er det deilig sommer året rundt, og du kan nyte synet av endeløse strender og åpent hav eller la deg underholde av bastskjørtkledde hula-dansere med lei-kranser rundt halsen.

Stillehavsøyene er nærmere enn du tror – du kan komme deg hit med bare én mellomlanding hvis du velger riktig flyavgang. Våre hyggelige konsulenter hjelper deg gladelig med alle reiseplaner.

Paradiset i sydhavet © oversnap, Getty Images

Årstidene

Når er den beste tiden å dra på cruise til Stillehavet?

Øystatene i Stillehavet har jevnt over høyere temperatur enn Norge året rundt, men det er allikevel visse tider det lønner seg å besøke over andre. Vinterstid kan det være usedvanlig mye regn. Kombinert med høye temperaturer kan dette fort bli litt mye for deg som er ute etter et avslappende cruise.

Cruise til Hawaii og Stillehavet

Hvilke typer cruise kan du dra på?

Cruise i Stillehavet og til Hawaii er perfekt for deg som vil oppleve noen fantastiske øyparadis, nesten fri for andre turister. Men det passer også veldig bra å dra hit hvis du er av den sporty typen som vil surfe eller dykke, eller kanskje bestige høye fjell: Hawaii har flere topper på over 4 000 meter.

Passkontroll © monkeybusinessimages, Getty Images

Dokumenter

Pass- og visumkrav

De aller fleste landene i Oceania kan besøkes uten visum for deg som holder et norsk pass. Så lenge du ikke har planlagt å være et sted mer enn 90 dager, kommer som turist og har et pass som er gyldig i minst seks måneder fra avreise er det enkelt å besøke de fleste steder. Sjekk allikevel kravene i de enkelte landene for sikkerhets skyld.

De gode minnene skaper du her

Soloppganger og -nedganger i Stillehavet er noe av det mest romantiske som finnes. Fra det riktige stedet er det bare solen, havet og dere to.

Reisemål