Australia og New Zealand

Opplev livet «Down under» med cruise til Australia eller til New Zealand.

Se den andre siden av jordkloden på best mulig måte – på cruise

Australia og New Zealand ligger ikke så langt fra hverandre i våre nordiske øyne, men for lokalbefolkningen er det veldig viktig å skille mellom de to. Australierne er stolte av sitt enorme land, surfingen og sine dyrearter som ikke finnes noe annet sted. På New Zealand kan du oppleve Maori-kultur, bli transportert til Ringenes Herre-universet og smake noen av verdens mest spennende viner. Vel, akkurat det siste gjelder Australia også!

Legg til dette at sommeren her inntreffer når vi har vinter i nord, og du har den perfekte grunnen til å bestille et cruise til Australia og New Zealand midt i de kaldeste månedene her hjemme,

Regioner

Australia

Storebroren av de to landene er Australia, og et cruise hit er noe alle burde få med seg i løpet av livet. Enten du kommer for fantastisk mat og drikke, den imponerende naturen eller for severdighetene i Sydney, vil du garantert nyte oppholdet.

New Zealand

I motsetning til Australia har New Zealand fløyet under radaren for mange. Det kan du nå nyte godt av – her er det uberørt natur og en vennlig lokalbefolkning. Legg til fantastiske viner, trivelige byer og godt vær, og du har rett og slett manges drømmedestinasjon.

Kultur, natur og livlige byer

1

Både Australia og New Zealand lager fantastiske viner. Har du tid til å besøke en av de mange vingårdene, bør du absolutt det! La noen av verdens mest dynamiske produsenter gi deg et innblikk i sin verden.

up
2

New Zealands urbefolkning, maoriene, fortsetter å sette sitt preg på landets kultur. Treskjæringene, tatoveringene og de bemerkelsesverdige haka-ene er uunngåelige for besøkende og fastboende.

down
3

Australia og New Zealand har fantastisk fremtidsrettede og grønne byer, med enorme kulturtilbud. Se opera i Sydney, en jazzkonsert i Wellington eller kanskje du vil på festival i Darwin. Valget er ditt!

down
4

Milford Sound på New Zealands sørøy er ikke mindre enn spektakulært. Og den er bare en av mange nydelige fjorder som skipene legger turen innom på cruise til New Zealand og Australia.

down

Reisemål

down
down
sort
down