USA og Alaska

Et cruise i Alaska er et møte med fortidens gullrush, friluftsliv og ekstreme naturopplevelser. Her finnes isbreer, fjell, en robust kystlinje, elver og innsjøer og et rikt fugle- og dyreliv. Ulv, villrein, elg, svartbjørn og grizzlybjørn er et vanlig skue. Vi tilbyr også et bredt utvalg av cruise langs øst- og vestkysten av USA.

Seilinger til Alaska starter gjerne i Vancouver, Seward, Seattle eller Anchorage, og vanlige destinasjoner er Juneau, Skagway, Ketchikan og Hubbard-isbreen. Skipene seiler normalt i Alaska fra mai til august.

Mange rederier tilbyr såkalte cruisetours i forbindelse med Alaska-cruisene. Det betyr at man kan forlenge cruiset med et landbasert opplegg hvor man kan stifte enda nærmere bekjentskap med Alaskas spennende villmark. Flere rederier har egne hoteller og også tog i Alaska, spesielt bygget for å gi cruiseturistene en helt unik opplevelse.

Et cruise fra Canada eller New England byr på praktfulle landskap og sightseeing med severdigheter. Skipene seiler her i månedene august til oktober når naturen er på sitt vakreste. Cruisene starter ofte i Quebec, Boston eller New York og ofte besøkte destinasjoner er Maine, Nova Scotia og New Brunswick.

De amerikanske cruisehavnene Fort Lauderdale, Port Canaveral (Orlando), Miami og Jacksonville er vanlige havner for cruise til Karibia. Andre seilinger som starter i USA er eksempelvis cruise langs vestkysten av USA, fra havner som for eksempel Los Angeles, Tampa og New Orleans.

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive