Transatlantisk cruise & reposisjoneringscruise

Transatlantiske seilinger og reposisjoneringscruise er en unik måte å feriere på. Opplev en helt ny side ved cruise!


 

Cruiseskip flytter seg rundt i verden avhengig av sesong. På sommerhalvåret befinner mange skip seg i Middelhavet og Nord-Europa. Når vinteren kommer flytter de seg gjerne til Karibien eller andre sydligere breddegrader. Disse forflytningsseilasene kalles gjerne reposisjoneringscruise og her er det fullt mulig å bli med om bord. De mest kjente er de transatlantiske seilingene hvor skipene seiler over Atlanterhavet mellom Europa og Amerika eller motsatt.

Vi har vært på transatlantisk cruise med Queen Mary 2 fra Southampton til New York.
Les reisebrevet her
.

Nyttig informasjon om transatlantisk cruise & reposisjoneringscruise

Fra slutten av mars og i løpet av mai samler mange cruiseskip seg i vår del av verden, mens ferden vest- eller sørover går i månedene fra september til november. Turene tar gjerne 12 til 18 dager og inkluderer ofte, i tillegg til spennende havner, mange sjødager. Her har man mulighetene til virkelig å få oppleve skipene som ofte er en destinasjon i seg selv, slappe av og lade batteriene og ikke minst få cruise til en svært god pris mens man krysser det åpne hav!

Tradisjonsrike Cunard tilbyr transatlantiske seilinger mellom Southampton og New York og motsatt rute hele året. Flåtens flaggskip Queen Mary 2 er i dag det eneste skipet i verden som seiler i fast linjetrafikk mellom Southampton og New York.
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive