Rødehavet og Emiratene

Cruise fra Dubai og i Rødehavet er blitt meget populært. De gode tilbudene finner du hos Cruise.no - Et hav av muligheter.

Rødehavet er havområdet mellom Afrika og Asia og verdens nordligste tropiske hav. Rødehavet er et paradis for snorkling og dykking med sine godt bevarte korallrev og unike marine liv. Et cruise her er en fantastisk kombinasjon av sol, bad, historie og kultur.

Nyttig informasjon om cruise til Rødehavet og Emiratene

Med avreise fra Sharm El-Sheik er dette en romantisk reise i tid. Besøk de gamle pyramidene i Giza, opplev den fantastiske ørkenbyen Petra hugget ut i stein eller flyt som en kork i Dødehavet. Fascinerende historie, arkeologiske skatter og naturlig skjønnhet er bare noe av det Egypt, Jordan og Israel kan by på. Vi lover en magisk reise!
 
Cruise til De forente arabiske emirater har blitt svært populært de siste årene. Gjestfrie mennesker, Midtøstens kulturhistoriske bakgrunn, et varmt og tørt klima og ikke minst direktefly til Dubai fra Oslo er noen av årsakene. Et veldig godt alternativ til Karibien på vinterstid!

"Shop til you drop" i luksuriøse omgivelser i Dubai og Abu Dhabi eller opplev det tradisjonelle og mer ekte Arabia i Oman. De forente arabiske emirater er et annerledes og spennende reisemål!
 
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive