Panamakanalen

Det største utvalget og de gode tilbudene på cruise gjennom Panamakanalen finner du hos Cruise.no.

Panamakanalen er en unik cruiseopplevelse som går i gjennom flere land og hvor mangfoldet er mildt sagt utrolig og landskapet overveldende. Panamakanalen er 82 km lang, skjærer gjennom Panamas smaleste parti, og gjør det mulig for skip å ta en snarvei mellom Atlanterhavet og Stillehavet via Gatunsjøen. Kanalen ble påbegynt i 1880-årene og ferdigstilt i 1914. Den regnes i dag som verdens viktigste kanal sammen med Suezkanalen som forbinder Middelhavet og Rødehavet.
 

Nyttig informasjon om cruise gjennom Panamakanalen

Et ”ekte” Panamakanal-cruise går gjerne fra San Diego eller Los Angeles gjennom hele kanalen og ender opp i Miami eller Fort Lauderdale. Stopp underveis gjøres i Colombia, Panama, Mexico, Nicaragua, Costa Rica og Guatemala. Seilingene varer gjerne fra 10-19 netter.

Det finnes også cruise som kombinerer Panamakanalen med Karibien. De starter og ender ofte i Florida og inkluderer Karibien med deler av Panamakanalen. Det vanlige er at man seiler til Gatunsjøen, snur der og seiler tilbake. Disse cruisene er ofte kortere enn skipene som seiler gjennom hele kanalen.
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive