Hawaii og Stillehavsøyene

Vi har utvalget og de gode tilbudene på cruise til Hawaii og rundt Stillehavsøyene.

Hawaii er en amerikansk delstat som består av 132 vulkanske øyer som ligger i Stillehavet. Et cruise til Hawaii er om mulig enda mer eksotisk enn cruise i Karibien, men så er det også betydelig lengre å reise enn for cruise som går fra New York eller Miami. Men den som trosser reiseveien vil oppleve et helt spesielt landskap med grønne og frodige øyer, fantastiske strender, krystallklart vann, slumrende vulkaner og fossefall. Året rundt er det stabile sommertemperaturer og orkaner er ikke vanlig her.


Nyttig informasjon om cruise til Hawaii og Stillehavet

Hawaii er et paradis for surfere og golfentusiaster, og det tilbys et stort antall utflukter og spennende aktiviteter.

Norwegian Cruise Lines skip; Pride of Americaseiler fra/til Hawaii hele året - ut fra hovedstaden Honolulu som ligger på øya O’ahu - til øyene Maui, Hawaii og Kaua’i. Andre rederier tilbyr også seilinger til Hawaii, men da med avreise fra San Diego eller cruise fra Los Angeles.

Stillehavet er jordens største havområde og her ligger en rekke øyer hvis navn som vekker reiselyst; cruise til Fransk Polynesia, cruise til Vanuatu, cruise til Fiji, cruise til Cookøyene og cruise til Tonga. Dette er selve drømmen om sydhavsparadiset med kritthvite strender, laguner med turkisblått vann, palmesus og stråkledde bungalower.

Se vårt enorme utvalg og bestill cruise til Hawaii og Stillehavsøyene her.

Noen av stillehavscruisene starter på f.eks Tahiti som er en av øyene i Fransk Polynesia og andre cruise starter i Australia.
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive