Bermuda og BahamasMange av cruisene i Karibia er innom Bahamas. Ofte er det snakk om stopp i Nassau som er hovedstaden, eller også på øyene som eies av rederiene. Princess Cays, Coco Cay, Great Stirrup Cay og Half Moon Cay er alle private øyer eiet av rederier som Princess Cruises, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line og Carnival-gruppen. Disse øyene byr på vannaktiviteter både over og under vann og er populære badeparadis.

Bermuda er en øygruppe bestående av 181 øyer hvor åtte av de største øyene er bundet sammen med broer. Øya ligger ensom i sin prakt i Atlanterhavet, ca. 600 nautiske mil (tilsvarende 111 mil) fra USAs kyst. Øya har 120 km kystlinje og er verdensberømt for sine postkortperfekte rosa strender, de pastellfargede husene og det turkise havet.

Bermuda er et paradis for dykking og snorkling, og med flere golfbaner per kvadratkilometer enn noe annet sted i verden, kan Bermuda absolutt anbefales som reisemål for golfentusiaster.
Hele 17 ganger siden 1994 har det anerkjente reisemagasinet Condé Nast Traveller kåret Bermuda til den beste øya i Atlanteren/Karibia.
                                                                                                          
Cruiseskipene seiler innom Bermuda i perioden mai – oktober.

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive