Asia og Australia

Spennende seilinger og gode tilbud på cruise i Asia og Australia.

Australia og New Zealand er en del av verden som mange drømmer om å oppleve minst en gang i livet – og tenker man på en rundreise i dette området er et cruise helt perfekt! Avstandene er store og for å få med det beste av det Australia, Tasmania og New Zealand har å by på av dyreliv, byer og natur har gjerne cruise en varighet på minst et par uker.

Nyttig informasjon om cruise til Asia og Australia

​Skipene er innom en mengde steder og opplevelsene er mange, med et stort antall utflukter og severdigheter. I løpet av 18-19 dager kan man få med seg kenguruer og koalaer, operahuset i Sydney, tropiske korallrev, knøttsmå landsbyer i bushen, storbyshopping, urbefolkning, fossefall, dype fjorder, aktive vulkaner, palmer og flotte strender.

Noen av cruisene fra Australia går også nordøstover mot Fiji, og om man ønsker kan man seile innom øyene i Fransk Polynesia og ende opp på Hawaii. Disse cruisene appellerer gjerne til erfarne cruisere, men anbefales absolutt til eventyrlystne personer. Reiseperiode er vanligvis oktober til mars.

Mange av destinasjonene i Asia er fremmede, eksotiske og byr på kulturskatter, lukt– og smaksopplevelser, yrende folkeliv, markeder, kaotisk trafikk, vakre templer og smilende mennesker, og er perfekt for de som er eventyrlystne, kultur – og historieinteresserte. Asia er en sann blanding av kontraster og inntrykk, helt fra Japan til Thailand via Sør-Korea, Shanghai, Beijing, Hong Kong, Vietnam, Singapore til Bangkok.

Cruise i Asia går gjerne om høsten og våren og varigheten på seilingene varierer fra helt korte seilinger på et par dager til seilinger som varer i flere uker.
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive